TAKE OFF Energy + Cola mix

 2010.07.26. 15:44

engine start #2

Nem egy kóla próbálkozással találkoztam már, a Bomba!, a Rockstar, a RedBull több kiszerelésben is, és nem igazán energiaital gyártó terméket is kipróbáltam, többek között az Africola, a Coca-Cola és a Pepsi (stb..) is tartalmaz koffeint. Az előbbiek kifejezetten olyan energiaital gyártók, amelyek belevágtak sima kóla ízü üdítő fejlesztésébe is. Több -kevesebb sikerrel. A Rockstar próbálkozott eddig valódi energiaital belekeverésével a kóla ízbe. Az volt az első igazi energycola amit ittam. Itt a második, a Take Off megpróbálkozik azzal, amivel eddig senki nem bírkózott meg: jóízű energiakóla létrehozásával.

Alapvetően ugyan azzal a dobozzal találkozunk, mint a testvére megjelenése. A Take Off Energytől csupán néhány dolog választja el. Teljesen matt fekete háttér, jobban néz ki mint az eredeti ezüst. Az elején a tartalom leírása: energy + cola mix, tudatva, hogy itt már nem a megszokott energiaitallal van dolgunk. Ezen a dobozon már nincs magyar leírás, csak külföldi. A normál fajtához képest megegyezően, Erdélyből történt a beszerzése, a gyártása viszont ennek is német.

A lényeg a belső, elárulom ez se finom. Nem tudják megalkotni a tökéletes energycolát. A pohárban szép, valóban ("barna") kóla folyik ránk. Már amikor felbontottam a dobozt sejtettem, valami nem stimmel. Gyümölcsös-kólás illat csapott meg. Az első kortyolás után enyhe rettenet kapott el. Ennyire nem rossz, meglehet inni, de azért értsétek, nem jó. 330 ml savanyú kóla. Vagy úgy tudnám még jellemezni, hogy 100 ml tutti-frutti nedű, 100 ml kóla nedű, és 130 ml citromlé. Valahol ez a három íz éreztetődik bennem. Dúrván savanyú, ezáltal nem finom, szomjad nem oltja. Rövid idő után, mikor kezd elmúlni a szájcsavargató savanyúság, össze áll a nyálad. Ezek mellé nem túl édes, szénsavassága viszont jó. Hidegen fogyasztva se nyeri el a tetszésemet. A Rockstar - bár az se volt tökéletes - jobb volt.

Weblapról nem tudok továbbra se nyilatkozni, google-ba beírva most már megjelent a take off előző bejegyzése az oldalon, haladás. Koffeint az áltagosat tartalmazza, viszont taurinból kevesebb van belőle. Egy jó doboz mellé kapunk egy kevésbé jó italt, egy savanyú nedűt. Áráról se tudok nyilatkozni, kommentben írja kedves látogató, hogy borsos az ára, ami lehet a hely miatt van, de az is ok lehet, hogy külföldről hozzák be. Továbbra is várjuk a jó energiakólát.

3/10

koffein 32 mg / 100 ml
taurin 360 mg / 100 ml
inozitol n.a.
energia 199 kJ (46.9 kcal) / 100 ml

szerintünk : (1,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: cola 3/10 take off

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr122177518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2010.07.28. 18:22:23

hehe szóval a rockstar nem törekedet arra valahol titokban hogy a termékük jóízű legyen? :)Persze hogy de csak nem lett telitalálat :P
süti beállítások módosítása