Black Scorpion

 2011.04.23. 01:00

a skorpió mérge

Itthon találkoztam jelenleg tesztelés alá vetett energiaitalunkkal. A kik textil diszkont bejárata mellett várt rám óvatlanul. Még eddig nem találkoztam vele, pedig jártam már pár kikben, és most meglepett. A kik üzletlánc a ruhák mellett foglalkozik különféle más termékek árusításával, amolyan minőségibb piac. Példának okául nagyon jó a hajlítható fényrúdjuk, mert olcsó 300 Ft körüli áron van, amíg ugyan az a termék a Média Marktban 700-800 Ft között mozog. De ez csak egy érdekes termék a sok közül.

Régen találkoztam már az ilyen gyerekfejjel született fantázianévvel. Tehát fantáziátlan. Meg miért black az a skorpió, amikor a dobozon zöld. És, ha már a dobozról van szó. Nem túl szép. Fekete és zöld színek látszanak rajta, a zöld skorpió még egy szinten érthető is, de az alatta található ferde zöld foltok már kevésbé érthetőek. Ha pontosítok igazából nincs is értelmük. A dobozon egyébként gyárilag van magyar nyelvű információ, ami érdekes és elég magyartalan. Habár érthető ami rá van írva, de egy dolognál kénytelen voltam megállni: Minőségét megőrzi a következő időpontig: ld. a doboz alját - se pont se vessző, nagyon spóroltak. Pedig egyébként fért volna még annyi-de annyi helyre információ. És kérdezem MIÉRT? Miért kellett a lásd szót rövidíteni "ld."-re???

Dizájnból fail van, a név is gyenge. Reméljük a szaft nem olyan híg eresztés. A fekete skorpió nagyon megtéveszt, mert a zöld szín dominál a flakonon. Ezek után minimum zöld folyadékra is számítok. Természetesen nem zöld, hanem a pezsgő, általános energiaital színű a folyadék. Alapvetően tutti-frutti ízt szerettek volna kölcsönözni az italnak, ez részről sikerült is. Kicsit savanykás, a savanyú íz után műanyag-édes esszencia csap meg. Fogyasztható, de semmi extra. Nincs rossz íze, de amikor már kóstoltunk jó energiaitalt, ez bizony tőle messze áll.

A forgalmazó oldalán egyébként információt nem találni a termékről, nincs is róla sok információ amit illene tudni. Rágugliztam', természetesen semmi. Néhány fórumon tesznek róla említést, és az eBayen is árusítják, átszámolva 146,50 forintért, ami viszont nem biznisz. A képek közötti keresésnél meg vagy különböző filmeket és filmszínészeket dobja ki, vagy a Monster Rehabot.

Tartalmát tekintve egy átlagos energiaital tudásával bír. Nem vártam sokat ettől az energiaitaltól, már a kezdetekkor tudható volt, hogy nem lesz nagy élmény. Az ára 150 Ft, és amikor belegondolok, hogy ettől olcsóbban is tudnék jó energiaitalt beszerezni elmegy a kedvem. Mindenféleképpen jó pont volt az, hogy találtam egy új delikvenst, de ez nem ad rá okot, hogy túl pontozzam. Végeredményben semmi extra, egy üdítőnek nem rossz, az íze elmegy, a doboz felejthető.

4/10

forgalmazó Kik Textilien und Non-food GmbH

koffein 32 mg / 100 ml
taurin 400 mg / 100 ml
energia 203 kJ (48 kcal) / 100 ml

szerintünk : (2/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 4/10 black scorpion

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr692848200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása