Vezuv

 2010.08.11. 11:08

firegame

Egy vidéki kisvárosban bukkantam rá eme remek termékre. Igen, remek. De miért is? Kezdjem a 89 Ft-os árával. Persze ez nem jelent semmit, annyi mindennel találkoztunk már ami olcsó és ugye a mondás is tartja "híg a leve". Az olcsósága mellett néhány érvet feltudok még hozni. Kezdem a csomagolással. Nem túl szokványos formájú palack, igaz a snassz ezüst színű műanyag alap, de azon a piros kupak és matrica nagyon jól mutat. A pakack 0,33 literes űrtartalmú, több mint a szokásos. A palackon a matrica szép, egyszerű dizájn, a nagy vezuv betűk felett egy picike lángocska, ami megadja azt a kis extrát amit kíván a megjelenés. A többi betű nem olvasható jól, a piros alapon kicsi ezüst karakterek elvesznek. Koncentrálni kell az olvasáshoz.

A tartalom amiért jó: gyógyvíz alapú energiaital. Ezt a termékismertetőn jobban kifejtik, az alap ivóvíz a Borsod víz K-74-sz. kútjából származik. Ez, ha nem is jelent igazán sokat, egyszerű ember csak a gyógyvíz feliratot veszi észre, ez már marketing fogásnak is elegendő.
Ami még érdekesség az a valódi tartalom. Normál energiaitalnak megfelelő koffein és taurin mellett az íz és a folyadék színe nem mindegy:

A színe a képen látható, halvány sárgás, vagy a slice bodzához vagy a csőtörés- bojlertisztítás után koszos színű. Maradjunk a halvány energiaital színnél és az enyhén mű de nem túl édes íznél, ami hamar elmúlik. Összesítve enyje íze van. Szokás kérdése, az enyhe műanyag íz nem lenne sok-sok pontot összeszedhetne az ital.

Természetesen amikor először megláttam nem tudtam, hogy energiaital. A Vezuv név nem ösztönzött azonnál rá, nem is értem miért kapta, utólag talán jónak mondom. Nekem a vezuvról nem a vulkán jut rögtön eszembe, hanem a szilveszteri tűzijáték, az egyik kedvencem, pláne a nagy (a vulkánok királyak!). Utólag ha jobban belegondolok a vezuv név jelentheti az energiaital által kapott plusz energia hirtelen kitörését, jó. Hátrány a kis betű, és az (!) enyhén műanyag íz. Azon javítani kéne és több pontot kaphatna. Előny a csomagolás a gyógyvíz tartalaom és leginkább az ára. Weboldalát ne keresd.

6/10

gyártó Szildán kft.

koffein 32 mg / 100 ml
taurin 400 mg / 100 ml
energiai 174 kJ (41 kcal) / 100 ml
ásványi anyag tartalom 3380 mg / 1 l
 

szerintünk : (3/5)
szerintetek: (3/5)

Címkék: 6/10 vezuv

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr192214236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EnergyShot 2010.08.12. 16:35:45

Szia,

Baromira jók a cikkek. Tetszik amit csinálsz !

Most kezdtük el egy új Energy Shot forgalmazását, szeretnék neked küldeni belőle...

Az én elérhetőségem: 30-670-5149, Komlosán Péternek hívnak.
Emailen a kp@energyshot.hu-n tudsz elérni.

Hogyan tudlak én elérni? (nem találtam az emailcímed az edink.blog.hu oldalon) Hova küldhetem neked a shot-okat.

Várom köszönettel a válaszod...

A termékünket a www.energyshot.hu weboldalon találod.

Köszönöm mégegyszer

Péter
süti beállítások módosítása