africola

 2009.10.28. 13:55

mint a black ninja

Régóta ismerem ezt az italt, és eddig gondolkoztam azon, hogy felrakjam-e az oldalra, vagy ne. Most közelebbről is megvizsgálva jutottam arra a lépésre, hogy nem bánom, teszteljük. Erre a lépésre a  25 mg koffein tartalma késztetett. Nem energiaitalnak szánt ital, mégis megejtek róla néhány rövidke sort.

A Cora hipermarketek polcain lehet (többek között) felfedezni. Hazánkban forgalmazója a Lifebrands ami többek között forgalmazza a heineken kopp Body Style terméket is. Jah, és afrikához annyi köze van, hogy németországból származik (=semmi). Sokmindent megtudunk még a lifebrands oldalán, pl.: eredeti recept alapján készül, többféle kiszerelésben kapható, 1931-ben lett a neve először bejegyezve. Ezek számunkra valójában nem mondanak semmit, az oldalon pedig olyan tényként közlik az italról az információkat, hogy "nem köt kompromisszumokat" - nagyon komoly. 

Az íze egyébként más márkás kólákétól eltér, kevésbé édes, és nagyon habzik. Nem annyira műanyag, egész kellemes. Hosszútávon a savanykás kóla íz marad az ember szájában. Nekem bejött, bár kevésbé habzana jobb lenne - és persze más kólát továbbra is előnyben részesítek. Mindenesetre jobb mint a Bomba! Cola, árban olcsóbb vagy africola árához közeli.

Külső megjelenésre mindenféleképpen designos az africola, semmi extra, fekete alapon középen felirat mögötte pálmafa szerű forma. Koffein mellett mást, említésre méltót nem tartalmaz. Koffeintartalma miatt jó, megjelenésre megfelelő, ízre egész kellemes. Ára 210 Forint körül ingadozik, ami nem éri meg, már inkább veszek egy normál coca-colát vagy pepsit, vagy egy jobb energiaitalt. Összességébe nem rossz, egyáltalán nem tartom egyenértékűvel se egy energiaitallal, se egy márkás kólával.

6/10

forgalmazó Lifebrands kft.

koffein / energia - 25 mg / n.a.

szerintünk : (3/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: cola 6/10 africola

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr151481405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása