Kx Stimulation Drink

 2010.07.02. 07:00

K[keɪ]X[eks]

Gondolom minden lázas Tesco-fighter felfigyelt a hipermarket legújabb energiaitalára, a Kx-re. De sajnos el kell, hogy szomorítsak midnenkit aki azt hiszi, hogy ez egy új energiaital, ugyanis ez a Kick néven futó borzalom új bőrben. Kicsit szebb külsőt kapott a kicsike, a régi színek újrafelhasználásával, de ami tényleg elárulta hogy ez bizony a Kick az az, hogy a szöveg a hátulján és az elején egy az egyben ugyan az maradt. De Vajon miért volt szükség névváltásra? Szerintem ezért, mert nem nagyon vitték a régi Kicket, hisz gondoljunk csak bele, 150Ft körül mozgott, és 50Ft-al olcsóbban megúszhattuk ha a sima tacsós energyt választottuk. De a jó öreg Tesco biztos nem erre tippelt, ezért is maradt a 150Ft-os ár. Szomorú, mert a Kx-re is hasonló sors vár...

Az új külső mint említettem jobb lett, kreatívabban bántak a (tesco-s) színekkel és egy sokkal megnyerőbb designt sikerült összerakniuk. De minden megmaradt ami a régi dobozon; a Selected for Tesco, a kis táblázat ami tudatja velünk hogy mennyi százalalékát tartalmazza egyes összetevőkből, a napi ajánlot bevitelek (fúh de érdekel mindenkit) és a négy nyelvre lefordított kis ismertető, ami szóról szóra át lett másolva.

De vajon a belső mennyi változáson ment keresztül? Nos, aki ismeri a Kick ízét, annak nem mondok újat azzal, hogy nem jó, vegyes gyümölcsként (ami nálam a Burn-nél kezdődik) mutatják be, de ez inkább tutti-frutti, abból sem a jobbik fajta, elég gyenge tutti-frutti savanyú utóízzel, de az illata legalább kellemes.

Kapható még egyliteres PET palackban cukormentesben viszont - ellentétben a Kick-el - (még)nem. Százötven magyar forint ellenében beszerezhetitek a kedvencszupermarketetekben. ;)

Összesítésként ugyanaz mint a Kick, de jobb a Design, az ocsmány patkó is eltűnt ezért kivívott magának még egy pontot.

4/10

forgalmazó: TESCO-Global Áruházak Zrt.

koffein / taurin / energia - 30 mg / 400 mg / 199 kJ

szerintünk : (2/5)
szerintetek: (3/5)

Címkék: tesco 4/10 kx

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr752094663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása