Tesco Value Energiaital

 2009.05.08. 16:01

teszkó érték

Ki ne kostolta volna a Tesco hiperszuper kereskedés egyik saját energiaitalát. Teszkós körutazásom alkalmával - amit tegyünk hozzá lehetőleg kihagyok, csak ha muszáj menni - vettem meg a két csodából (a másik a Kick lesz), eme remek példányt. 79- forintért (~100 környékén szokták kidobálni a polcokra).  Olcsó, többet nem is ér. Megbizonyosodhatunk abban, hogy többet nem veszek ilyet, inkább egy ásványvizes flakon.

De csekkoljuk meg a külsőt. Érték (aka Value) felirat, elcsúnyítja az egyébként majdnem designos szokásos kék teszkós színárnyalatokat. Elől egy deszkás srác, (jumpin' italhoz nem mérhető, de már lehetett volna Skate' is a pia neve) csúszik csíkos pixeles vonalakon, jó. A doboz másik részén bő információt kapunk, magáról a tartalomrol. Magyar származás, értelmes mondatok. Sokkalta jobban néz ki mint a régi flakon. A kedvenc információm a dobozon, a "Termék nyomokban dió- és mogyoróféléket tartalmazhat" - na ezt nem is részletezem, csak képzeljük el, ahogy érezzük, hogy vmi a teszkós piából valami keményebb csúszik le a torkunkon, de kedvesek, hogy figyelmeztetnek... (pfhujj) Tartalma a szokásoshoz hasonló, elvileg - aztán, hogy mi az igaz belőle?

Az íze: szar. Vizes, ízetlen - vagyis ez ebben a formában nem igaz, mert a már említett négy betűs kifejezés (szar) tökéletesen tudtára adja a fogyasztónak valódi gondolatomat. Talán a jó szomszéd Get up-jához hasonlítanám. De ez még attol is rosszabbnak érződik. Olyan érzést ad, mintha fellenne vizezve, vagy csak cukros enyhén citromos létyót innék. Ennél jobban nem tudom körül írni, minthogy szar. Weboldal?

(Utólagos szerkesztés // megbosszúlta magát az itt leírt ital, nem tetszett neki a kritika és a benne háromszor is megjelenő szar szó. Megmutatta, hogy mi is a szar. Lényeg, hogy miután "kellemesen" elfogyasztottam, megfájdúlt a hasam, és nem kellett sok idő hamarosan rohanhattam is a wc-re. Értsd...)

2/10

forgalmazó TESCO-GLOBAL

koffein / taurin / energia = 0,03% / 0,4% / 213 Kj 100 Mlben

szerintünk : (1,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: tesco 2/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr781110102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöpike 2009.07.26. 01:01:07

lol..anyám..mi az h szar?! minden energia italnak tök ugyan íze van csak az egyikben jobban érződik a tuttifrutti..szánalom csak azért mert tescos lehuzni..igen is finom sőt sokkal finomabb mint az 500ft-os társa...

Borote 2010.01.05. 19:04:58

Ittam már ennél rosszabbat is, a műanyagíz nálam jobban kiveri a biztosítékot, mint a teszkósé, viszont az vicces, hogy mikor ilyet ittam, nekem is megfájdult tőle a gyomrom. Többet tuti, hogy nem iszok ilyet :P
A Kicket nem értem, hogy miért húztad le, annyira szerintem nem szörnyű.

Rock me Amadeus 2010.05.16. 21:48:32

no igen, az íze nekem az energiaitalok közül ennek jön be leginkább, de sok hasmenést okoz, az szent

Dryenful 2010.11.14. 16:46:10

Hát még egy jó ok,hogy ezt is kihagyjam :). Amúgy nem minden energiaitalnak ugyan olyan az íze(van ami enyhén kesernyés,van ami kib*szottul savanyú...).
süti beállítások módosítása