E-Box

 2010.07.31. 07:00

High voltage rock 'n' roll

Legújabb energiaital csodánkat egy Hajdú-Bihar megyei Goods Marketben (tudjátok, ahol minden 100 Ft) szereztem be, elképesztő 109 Forintos áron. Elég ránézni és máris tudjuk hogy kispályás itallal van dolgunk...

0,33L-es kiszerelésben kapható PET palackban csúnya, zsúfolt matricával, hülye névvel. Ez az energiaital kész katasztrófa.

Az ital kicsit halványabb társainál, szinte teljesen átlátni rajta, és igaz, hogy szénsavas, de sikerült a bubikat annyira minimalizálni, hogy az nevetséges, csak annyi van benne, ami a pohárba öntésekor keletkezik.

Az ital maga íztelen tutti frutti, erős műanyag ízzel, megspékelve enyhén savanyú utóízzel. Görcsbe rándulnak az ízlelőbimbóim ha csak rágondolok.

Mást nem nagyon tudok mondani, weboldalt meglepő módon nem találtam. Az ital a Tescos energy szintjén van, nem is érdemel több pontot.

2/10

forgalmazó: Blue Gate Kft.

koffein / taurin / energia- 32 mg / 400 mg / 2,9 kJ

Címkék: 2/10 ebox

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr552189295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása