BioTech Energy Drink

 2010.04.16. 13:11

gyúrunk vazze

Jelen tesztelt alanyom tökéletes prezentációja a "nemtúljó" italoknak. Szépen kezdem, ugyan a tartalmával nincs gond, de ennyi erővel nem kell. Hol is kezdjem...

Hervis; a bejáratnál a polc televan a BioTech cuccaival. Érdekes egyébként, mert az imént említett bolt sportáruháznak tekinteti magát. De se normális ruha nincs benne, úgy szint - normális edzéshez szükséges anyagok, sporteszközök sincsenek benne, vagy ha van, akkor drága. Amolyan, se ilyen-se olyan. Visszatérve a bejáratnál püffezkedő BT-s cuccok hónapok óta ott vannak, mert hülye aki vesz egy műzli szeletet hatezer kalóriával 500 Ft-ért. Az energiaital szavatossága május 5-én lejár, szóval le kell akciózniuk, ha azt akarják elkelljen, másképp nem megy. Ez a félliteres pet palack cumival a tetején, már jónéhányéve, középsulis koromban kiment a divatból. A palackban semmi extra nincs, úgy néz át rajta az ember, mint a levegőn. A palackon látható matrica - ha nem is feltétlen gagyi - nem túl jó. Az egyetlen jó benne, a nagybetűvel kiírt energy drink, jelezvén mivel is van dolgunk. A többi teljesen elhanyagolható. Átlagos, olvasható, érthető leírás.

A belső, sok mindent tartalmaz. Koffein szokásos, taurin kevesebb, inozit, vitaminok átlagos tartalmával rendelkezik. Ezen kívűl tartalmaz glukuronolaktont. Ezzel nincs is gond. Az ital íze is tutti-frutti vagy mi... De inkább: mi? Arról nem beszélve, hogy szénsavmentes, savanyú, majd keserű -mocskosúl műanyag édes íz fogad. A keserű esszencia hosszú-hosszú ideig az ember szájában marad. Nagyon műanyag, nagyon nem finom. Ugye az edzésért meg kell szenvedni, gondolja a biotech. És még csak nem is cukormentes.

A BioTech alapvetően egy testépítő cég. Volt már alkalmam használni más termékeit, volt ami működött, akadt ami nem. A mostani termék hatását nem tudom megvárni, 2 decinél többet nem bírtam belőle meginni. A gyártó eredeti weboldalán nem találtam meg az energiaitalt, csak a Builder Shop kínálja - 20 Forinttal olcsóbban attól, amennyiért én vettem (300 Ft).

3/10

forgalmazó JLM Powerline kft.
gyártó BioTech TM

koffein / taurin / energia - 32 mg / 150 mg / 145 kJ
glükoronolakton / inozit - 90 mg / 7,5 mg (100 ml)

szerintünk : (1,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 3/10 biotech

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr301926670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

energetikuska 2010.04.16. 15:54:24

brëndon
bocs h lefikázlak de Nagyon nagyra tarthatod magad ha nem bírod meginni.Szerintem a sexxx nél rosszab energiaital nincs,de meg en sértődj.

brëndon · http://edrink.blog.hu 2010.04.16. 16:27:40

@energetikuska: az ízlések és pofonok az neked mond valamit?
Nem ízlik és kész...
süti beállítások módosítása