Go Fast! Energy Gum

 2009.12.20. 15:11

nem csak rágógumi

Már korábban kóstoltam, kétszer is tesztelni akartam, de valami mindíg közbe jött. Elfogyott / elosztogattam / volt mást mit tesztelni. Most már fogy a tesztelni való dolgok sora, ezért beütemeztem a kicsi időcskémbe a rágót. A Go Fast! energiaitallal már találkoztunk korábban, nem túl sok helyen kapható, közép-felső kategóriás ed.. A dobozos energiaital elméletileg sportolóknak szánt, ez viszont mindenkinek. Olyan koffein tablettaszerű, nikotinon rágó típusú termék - ugye nikotin helyett koffeinnel.

Csak azok kóstolják meg, aki elszántak új ízeket megismerni. Koránt sincs rossz íze, csak szokatlan. Az eleje szó szerint durva. Nem ajánlom reggel, amikor az ízlelőbimbója az embernek még nem kelt fel. Oliva bogyó hatású, hirtelen erős érzelmeket kiváltó esszencia terem az ember szájában. Szabályosan összerándul, és már ettől felébred az ember. Erőteljes mű édes, ami nem az a cukor szerű, hanem ilyen tonik keserű - a belseje, ami egyébként rózsaszín szirup. Ez hiába csak a belseje a rágónak, ez érződik erőteljesebben. A külső rész a valódi rágó, enyhén savanykás, citrusosan édes. A kettő együtt olyan egyveleget alkot, amilyet általában az emberek ritkán éreznek különböző termékeken. Egyébként finom. Az erőteljes íze, 5-8 percig hatásos. Utána enyhül, majd a végén a rágó már kemény lesz, íztelen és (jobb esetben) a kukában landol.

Megjelenését nem igazán lehet firtatni. A Go Fast! logó jó, a többi meg normál. Egyébként egyszerű, kicsi, praktikus. A rágógumik külön kis papírba vannak  csomagolva. 1 db rágó 7 grammnak felel meg. Tartalma viszonylag eltérő az energiaitalok világától. Vitaminok a szokásosak. De nem tartalmaz taurint. Ellenben van helyette fehér tea, ribóz és méz. Utóbbi egyébként is nagyon egészséges, előbbi pedig vérnyomás csökkentő hatású ami érdekes lehet koffeinnel elegyítve.

A Go Fast! weboldalát érdemes megnézni! Nem néz ki rosszul, de inkább átlátható. Van ott jó videó az oldal betöltésekor, egészen jó. Magának a rágónak van külön oldala is, amin nincs magyar nyelv, de már designosabb - és fejlesztés alatt áll. A normál weboldalon van rendelési kártya, ami alapján kiszámolható, hogy a termék mennyibe kerül (tisztán). 1 doboz energiaital 270 Ft, amíg 1 csomag rágó 350 forint. Én az italt májusban 330-ért, a rágót 450-500 forintért szereztem be. Szép, praktikus, szokatlan -de jó ízű, de drága.

6/10

gyártó Go Fast Gum Company
forgalmazó Go Fast Hungary kft. (Bp XI. ker)

koffein 80 mg / 7 gm (/1db rágó)

szerintünk : (3,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 6/10 go fast!

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr621611020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kolvanovsky 2009.12.23. 20:01:56

a burn is gyárt rágot, ezt onét tom hogy most csámcsogok el éppe egyet belöle :D
410 ft fényutcai piac olasz import bolt ...
süti beállítások módosítása