V-Power Racing

 2009.10.23. 11:38

kagylóbazárt gyöngy

Nagyon egyértelmű érzelmekkel teli ital a V-Power Racing, a Shell benzinkutak hivatalos energiaforrásra. Kezdve onnan, hogy drága. Több mint drága, a maga 435 HuF-ját tekintve (vagy 25 Smart pontot nézve). A MOL forgalmazása alatt található MOL EVO Energy drink sincs ilyen áron (300). Testvérei a Starzinger gyártása alatt jónéhányan vannak, a következő italokat mind az osztrák gyártja: UP, GO, Kalaschnikow & a Bombákat is. Ezt a terméket a Bombához hasonlóan a Büki üdítő kft. forgalmazza, de egyébként Shell kutaknál kapható, ugye.

Külsőleg egy cseppet sem esztétikus ital leginkább jellemző vonása a piros háttér. Az egész dobozt kitölti. A fehér feliratok a dobozon semmilyen szépséget nem visznek fel. A zöld Smart Pontos infó jobb oldalt, pedig mégjobban elcsúfítja. A legdesignosabb elem, talán a shell logo a doboz alján. A termék többi részében sincs semmi extra, fehér szöveg szöveg hátán. Még egyszer látható rajta a V-Power Racing felirat a doboz másik oldalán és kész. Egyetlen egy ami értékelhető az italban, a bő leírása, oltalmazása a doboz oldalán.

Az ital belseje pedig egyenes pocsék ízű terméket rejt. Nem lenne annyira rossz, csak ha belegondolok, hogy ezért ennyi pénzt kell kiadnom?! Egyértelműen rejti a fent említett UP & GO italok ízét. Enyhén savanykás, műanyag, már-már buszesz gyártó ízek sejtődnek fel. Egyáltalán nem tutti-frutti ízű, savanykás- erőteljes műanyag íz, ami hosszabb távon bennemarad az ember szájában. Egyéb tartalmát tekintve átlag energiaital, koffein / taurin szokásos, egy kis inozitollal kiegészítve.

Weboldalát a Shell lapját tudom ajánlani. Egyébként nem ajánlom az italt, pláne, mert a PlayBoy most akciósan adták. Egy kutas csajszika akarta rámsozni "akció" címszóval 400 forintért. - Én mondtam neki, hogy ez nem akciós. Erre ő azt válaszolta, hogy de ez akciós. - Mondom nem. Sokáig diskurálhattunk volna erről, de nem vittem el magam. xĐ

Csúnya doboz, nem finom íz, rettentő ár. Most erre mit lehet adni?

2/10

gyártó Starzinger Gmbh CO KG , Ausztria
forgalmazó Büki Üdítő kft., egyébként Shell üzemanyagtöltő állomás

koffein / taurin - 32 mg / 400 mg (100ml)
inozitols / energia - n.a. / 213 KJ (100ml)

szerintünk : (1,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 2/10 shell v power

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr231469446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása