UP

 2009.07.01. 16:20

föl - fel - upper

Honnan ismerős eme íz? Vaj' mire emlékeztet a doboz? Az UP bizony a GO ikertestvére  (vagy fordítva). Csupán nem egypetéjűek. Az osztrák Starzinger gyártja mind a két italt. Értelmét nem látom a dologknak.

Az UP & a GO közötti különbség kívülről könnyen észrevehető, csupán a felirat más a szín és az, hogy GO dobozzán van egy kisrajtkockás zászló szeri minta - ezen nincs. Alapból jól néz ki a doboz, a narancssárga háttér jó. Az italon egyébként aránylag nagy értelmes szöveggel talákozunk, és az óvó szavakat is megkapjuk. A gyártó weboldalán nincs fennt egyik ital sem. Egyébként érdekesség, hogy a Büki Üdítő kft. forgalmazza (többek között a Bomba energiaitalt is).

A belső egy az egyben ugyanaz ami a GO-ban található. Át is copyzom, mert nincs értelme újramegfogalmazni. Most is ezt írnám. Az első benyomás nem jó. Aztán átmegy egy kicsit jobba. Az utóízé már nevezhető tutti-fruttisnak. Kortyolgatáskor halvány keserű műanyag íz, de az utóíze már jobb. A pontozást sem változtatom meg - miért is csinálnám, hiszen ugyan az az ital.

5/10

gyártó Starzinger Gmbh CO KG. Ausztria (forgalmazó:

koffein / taurin / energia - 32 mg / 400 mg / 213 Kj

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: up 5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr131220300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taurin Project 2009.07.04. 01:53:39

Az az értelme a dolognak, hogy vettek még egy előregyártott energiaital szörpöt, aminek jelentősen eltért az íze, ezért már nem lehetett ugyanabban a kannában árulni. :)
süti beállítások módosítása