Kalaschnikow

 2009.06.12. 12:34

КДLДSCHNIKФШ

Még nem találkoztam ilyen vegyesérzelmekkel teli energiaitallal. Kezdve a vörös csillagokkal, ami ugye elvileg itthon önkényuralmi jelkép, a kalaschnikow mint fegyver meg egyértelmű fegyverkezésre utal. :Đ De kit érdekel, hisz ez csak egy energiaital, nehogymár betiltsák mint a dragonballt! Vegyes érzelmekkel teli az ára miatt. Nem tudom miért kerül ilyen sokba, tény, hogy mindenhol kétszáz fölött, de egyes helyeken még háromszász forint fölött is van - de miért? Mi jobb benne, mint a cocainban vagy a redbullban esetleg a tigerban? Se az íze nem jobb, se a tartalma. És ezekmellé az információkhoz pluszba beletolnak az arcunkba egy kiszabott jó weboldalt, ami nagyon jól néz, de tartalmában csak önmagát ismétli, ha egyáltalán ad információt. Mit kezdjünk egy ilyen itallal? Valószínüleg nem fogok többet ilyet saját szándékombol inni, mert egyszerűen nincs meg az a bizonyos ok, amire aztmondanám, hogy megéri.

Az íze nem rossz, gyümölcsös de nem maradandó érzés, enyhén cseresznyés lift ízűre tudnám hasonlítani. Az illata méginkább. Az ital színe piros mint az egész doboz designa - ami egyébként tetszetős. Jó márkanév, a dobozon a felirat tetszetős és a csillagok is menőek. Ez jó, de mint már fent említettem, az ára miatt és igazi tartalmi pluszok hiánya miatt nem nagy szám.

5/10

forgalmazó Starzinger Gmbh CO KG. Ausztria

koffein / taurin - 31,5 mg / 400 mg

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 5/10 kalaschnikow

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr731180803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikix 2009.06.23. 13:12:51

Jó íze volt,izlett.
De ebből cukormenteset még nem tudtam szerezni:(

pufff95 2010.08.14. 14:38:54

A cukor mentesnek málna szörp íze van!

brëndon · http://edrink.blog.hu 2010.08.14. 15:15:35

@pufff95: és cukormentes szörp íz finom? Merakkor' megkóstom...
süti beállítások módosítása