SunRay 88

 2009.09.21. 10:46

napsugár nyolvannyolc

Érdekes a termék, mivel kísértetiesen hasonlít két másik energiaitalra is, holott semmi köze a kettőnek egymáshoz. Vagy mégis?

Gyorsított eljárással utána is néztem. A Draculát ugyan az oldalra még nem vittem fel tesztel, de már kostoltam és a dobozt is megnéztem. Miért hasonlít ez rá? A ráragasztott termékjellemző matrica leírása bizony hasonló betűtípussal rendelkezik (emlékezetem szerint) és a színek is ismerősek. A másik ital pedig a minap tesztelt 10 Vitamin Bomba. A dobozza egy az egyben ugyanúgy néz ki, alakra és színre egyaránt. Centivel megvizsgálva a SunRay 1,X miliméter eltérést mutat. Nah ez még nem jelent semmit. Érdekes ez, lehet, hogy a designereknek és a palackozóknak van köze egymáshoz, de a forgalmazó mind a három esetben más.

Nem szedem szét, nem boncolom úgy fel mint a 10 Vitamin Bombát. Ez egy fokkal jobb, mert valóban energy drink. Külsőleg nem extrákkal pimpelt, sima kék palack, fél-gagyi matricázással, mert ugye láttunk már rosszabbat is. Sajnos ez a termék is elvan látva év-hó-nap minőség megőrzésének jelölésére alkalmas dátumozással. Szépen be is van szaggatva a papír allja 10. IV. 3-ra. Szerintem ez napjainkban már nem állja meg a helyét. Még akkor sem, a sötét palack és a matrica miatt nem tudták volna hova tenni =S.

A belső jellemzés röviden iható. Olyan mint a külső, megcsinálták, elfogadták. Egyébként egészen elfogadható kesernyés tutti-frutti. Szénsavassága megfelelő, útóíze kesernyés. Szerencsére nincs az a műanyag íze.

Weboldala nincs neki. De még a forgalmazóról se találtam sok infót. Olyan ez mint általában egy kókuszrúd: noname.

Ár/arány? 99 forintért jobban megéri mint akármelyik value vagy buszeszes Fitt, stb. Tartalmát tekintve is hasonló, 5 féle vitamin, átlagos koffein és taurin tartalommal bír. Igazából nem tudom mennyi pontot érdemel. 4 és 6 között filózom, mert nincs Hell szinten, gagyibb mint a sikerorientált Poker, de azthiszem nem húzom le. Most ahogy belegondolok, jobban is kinézhetne az a szerencsétlen matrica rajta, és más különlegességet amúgy se tartalmaz. Előrhe láthatólag nem is valószínű, hogy fogok még ilyet inni. De ha a 10 vitamin bombát nézzük, akkor attol csak jobb lehet. Jószívvel:

5/10

forgalmazó / szárm. hely. - Ritterburg Kft. / Eu.

koffein / taurin / energia - 32mg / 400mg / 211 kJ

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 5/10 sunray 88

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr601396376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2009.09.21. 17:51:03

Üdv! A napokban nagyon beindult a Blogod, remélem így is marad :]. Ezt a fent említett energy-t honnan szerezted?

ui.: Várom a Dracula tesztet ;)
Sok sikert!

brëndon · http://edrink.blog.hu 2009.09.23. 09:36:01

@_-Gman-_: hali! bp. mátyásföld repülőtéri hévmegállóval szemben található kisboltban!

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2009.10.11. 12:39:35

Köszi szépen, ha arra járok biztos beugrok! ;)
süti beállítások módosítása