Hell

 2009.01.25. 10:36

A nép osztja

A Hell média felterjesztette a nép No. 1 energia italának. Jól reklámozzák, a terjesztés nagyon jól megoldott (alig van bolt, ahol nem lehet kapni), és árilag sem a nagyon drága italok közé tartozik. Valójában nem annyira ízletes mint amennyire azt emberek állítják, édesnek ugyan édes, de nem feltétlen finom. A dobozza esztétikus. Létezik belőle is nagyobb doboz. Olyan energia italok közé sorolnám, amely nem ciki de nem is "menő". - Nem mindegy, hogy egy redbullal sétálunk az utcán vagy egy tescos energia palackal, de ez csak a látszat, ezekre nem lenne szabad adnunk, de sajnos figyelünk rá. Ez olyan elfogadott ital, nem feltünő. - A Hell inkább a média hatása miatt híres, mint sem az íze miatt. A dobozza hátulján szép kis leírst kapunk, hogy ki ne igya, azt viszont, hogy alkohollal nem lehet inni nem írják.

Legyen az Rally vagy jótékonysági esemény mindenhol ott van. Van belőle lightos... Ára az olcsónak számító 120-tól 180 Ft-ig boltja, de méginkább akciója válogatja, ami várható, hogy sokkal drágább lesz az elkövetkező időkben - találkoztam már 500 Ft-ossal is (drágább bulikban). Az oldalán meg rendesek, mert kiszámolják nekünk mennyit tudnak kiszállítani egy tálcácal / raklappal / konténerrel / teherautóval. Európában nálunk van a központi iroda (tehát akkor magyar termékis ?!), de világszerte értékesítik.

forgalmazó CandyGlobe

koffein / méret 32mg / 100 ml

6.5/10

 

szerintünk : (3/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: hell 6.5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr25900927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dhbence 2010.02.11. 13:00:26

Az új hell-es dobozt láttad már??
süti beállítások módosítása