Burn

 2009.01.28. 14:03

Burn his price!

Na igen, erről van szó ha gyümölcs ízről beszélünk, nem pedig a minap tesztelt Wattról.. Gyümölcsös és nagyon édes, de ebben az esetben eltérhetünk a negatívumoktól, mert kellemes az íze. A Burn dobozza nagyon esztétikus, a lángnyelvekkel, a minimál design burn felírattal, a fekete dobozzal ami UV fényben világít. Két féle kiszerelésben palack forma és a megszokott doboz. Egyéb érdekességet megtudhatunk a Burnről, ami egyébként a Coca-Cola terméke, példáúl azt, hogy 2000-es évben fejlesztették ki az igazán jól sikerült italt.

Jó íz, szép borításban. Túl szép, hogy igaz legyen. Mi a hátránya? Az ára ~300 Ft körül mozog, ami drága. Gondolom egy jobb szórakozó helyen elkérnek érte 700 vagy1000 és még több forintot is. A sok reklámot és a márkát meg kell fizetni. De nehezen hiszem el, hogy ennyiért megéri - egyszer megérte kipróbálni az íze miatt. Érdekesség az ital színe, epres-bordós nem is tudom behatárolni, "műanyag piros". Tartalmilag egy átlagos energia ital tulajdonságát tudhatja magáénak, a koffein és taurin nameg a hat féle vitaminnak köszönhetően. Tehát ha jó ízűt akarunk inni, elég egy tecsós drink meg eperlé.

koffein / taurin - 32 mg / 400 mg 100 mlben

gyártó Coca-Cola Company

8/10

szerintünk : (4/5)
szerintetek: (5/5)

Címkék: coca cola 8/10 burn

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr26908221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2009.07.22. 13:34:39

Az íze: szerintem ribizli. Leginkább a Katjes gumicukor piros ribizlis változatára emlékeztetett.
Persze e mellé jön még a citrom, a cukor, meg a karamell, de a ribizli az ribizli.

És finom!
süti beállítások módosítása