Watt - Isotonic

 2009.01.27. 13:39

wattdoyoudrink?

Watt. Szép doboz. Megveszem. Kibontom. Oh my god! Eszek rá valami sósat, nehogy az első íz csak az órákkal ezelőtti elfogyasztott cukorka hatása miatt legyen ilyen - hogy is mondjam - fura. Na induljunk neki újra.

A három szál ropinak nem volt hatása. Valóban ilyen meglepően sz@r az íze először. Nem annyira nagyon rossz, csak nem ilyenre számítottam. Gyümölcs ízűnek nem nevezném, inkább kevésbé édes és keserű. Öt vitamint tartalmaz, és kicsit szénsavasabb a kelleténél. Fordítok a dobozon: Izotóniás (wtf?!), energia szegény (jah, hogy ez nem is energia ital?), citrus vegyesgyümölcs szénsavas (na ez stimmel) üdítőital, (..) 6% gyümölcslével. Megcsekkolom időközben a weboldalt is (ami igazán designos), kiderül, hogy valóban nem energia ital. Nincs benne taurin, koffein, én vagyok a hibás, hogy ilyenre számítottam. Az oldalon elmesélik, hogy mit tartalmaz, mire is jó. A lényeg, hogy a könnyen felszívódó fruktózt tartalmaz, gyorsan ható energia forrás. Az USÁban a legtöbb édesanya tart ilyet itthon (szegény gyerek). Ha sportolás közben sok a vízveszteség, akkor ilyet kell innunk nem energiaitalt.

Az esztétikus doboz - ár, íz aránya igen rossz. 180 Ft körül, nem nagyon éri meg, még ha hatásos is. Lehet, hogy sportolás után kellett volna innom, hogy mennyire leszek utána szomjas. Ilyen italokat is tesztelünk az oldalon. A négy watt típusból még kettőt kostolok majd meg (a lightot nem). Ezekután kiváncsi vagyok az igazi energia ital ízére.

gyártó Buszesz zrt. (magyar)

koffein / taurin = 0 | 6% gyümölcslé

4/10

szerintünk : (2/5)
szerintetek: (3/5)

Címkék: 4/10 watt isotonic buszesz

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr75906051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2009.07.22. 13:32:28

Az én véleményem:

Ízvilág: mintha egy pohár szódába fújnánk Chemotox-ot. És a szóda győzne.

Szóval citrom ízű, de kifejezetten "non-organic" vagyis műanyag citrom.

energetikuska 2010.04.11. 13:08:14

nem értem a kedves szerkesztőnek mi baja a van lájtal.Az energiaital nem attol az ami h van benne cukor v nincs hanem h van benne káffein+taurin vagy sem.Aki cukorbeteg és nem ehet cukrot az se csigalassú mert úgymond nem kap energiát.

Taki54 2013.06.16. 14:10:40

sokkal jobb mint az agyon koffeinezett energy drinkek

KaszaPatrik · http://eliteprogrammers.tk/ 2018.10.16. 14:16:45

Az új, mai doboza (aranyozott) menőbb. Én egyébként bírom, kifejezetten tetszik az íze, mert olyan, mint a pezsgőtablettáknak. Valószínűleg akinek az bejön, ez a Watt is.
süti beállítások módosítása