BodyStyle

 2009.07.23. 11:03

heineken másolat

De nem? Zöld szín, fehér mintázatok, zöld a nyitó fül is, és még a vörös csillag is ott figyel középen - tiszta heineken. Tehét a természet színe jelzi a a Trojka alnevet viselő energiaital, amit a minap egyik Cora árúházban véltem felfedezni. Középen a márkanév a BodyStyle (teststílus) felirat látható, amiben az Y más, nem törték a fejüket a tervezők, hogy milyen designos logot üssenek össze. Felette vörös öt ágú csillag, ami középen lyukas, fehér. Körlötte pedig * The Star of Wellnes * mondat (a wellnes sztárja). Miért van ez ráírva? Mert az ital tekinthető fogyasztószernek is, de erről majd egy kicsit lejjebb. A háttérben pedig zöldes a vörös csillag ábrából kliinduló - mondhatni - effekteket láthatunk, ez jól néz ki. A dobozon fordítva a termék leírása, sajnos a magyar csak felmatricázva röviden taglalja az adatokat.

Az ára ~250 forint körüli, ami nem olyan kevés, hasonló árba van a Dark Doggal, Bombával tartalma specialitása viszont többet ér mindkettőnél.

Az ital speciális tartalma, amit a wellness felirat is takar az az L-karnitin a cukormentesség, zsírmentesség és az aloe vera. Összességében fogyókúrás italnak is nevezhetjük, az l-karnitin ezt a munkát segíti elő 200mg / 100 ml-s tartalmával. Koffein és taurin tartalma megegyezik az átlagos energiaitalok tartalmával.

Az tartalmat tovább elemezve rátérünk az ízre. A matricára azt írták, hogy tutti-frutti ízű. Hááát' ezt biztos nem gondolták komolyan - egy cseppet sincs ilyen íze. Itt azt lehet olvasni, hogy a BodyStyle aromáját a fanyar mexikói füge természetes, enyhén édes íze adja, de én már kiegyezem egy lime szerű ízben is. Ami hidegen fogyasztva igen jó szomjoltó. Az íze nem olyan finom, valóban fanyar, de hosszútávú utóíze annyira semleges, hogy már kellemes.

Weboldala itthon a lifebrands.hu, nem tartalmaz sok lényegretörő információt, aki kicsit jobban beleakar menni olvassa el ezt a PDF fájlt, amit a gugliszörcsben fájndoltam. A termékből létezik még két másféle kiadás, a BodyStyle Ice-tea, kalóriaszegény lime teácska és a Trojka Energy, normál energiaital, ugyanezen brand által.

Összességében megvagyok elégedve az italla, kívűlről megtévesztő heineken, egyébként jó doboz, belűl jó tartalom, l-karnitin fogyasztó hatás, és az íz is különleges szomjoltó. Ha az ára kicsit lejjebb csökkenne nagyon jó lenne. De így kap egy...

6/10

szárm.hely. Ausztria
forgalmazó Lifebrands kft. (magyar)

koffein / taurin - 32 / 400 (mg/100ml)
l-karnitin / energia - 200mg / 10 kJ (/100ml)

szerintünk : (3/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 6/10 bodystyle

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr721262608

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: hip hop instrumentals 2018.09.28. 21:30:54

750 angol középfokú mondat és fordítása (301-350) - Brain Storming nyelvtanulási segédletei

Trackback: instrumentals 2018.09.17. 06:59:51

Colorpak Indonesia Tebar Dividen Rp 19,57 Milyar - Berita Saham Investasi Pasar Modal Market Research

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása