Dark Dog

 2009.07.21. 21:57

"doggie pee"

Drága és sárga. Sárga mint a kutyapisi. Szaga is hasonló, ízre nem tudom még pisit nem kostoltam, az biztos nem szénsavas. Amikor megláttam elsőre olyan retro hangulatom lett, nem tudom miért. Valamire hasonlít a gyermekkorombol az ital. Vagy csak a sárga szín - passzolom. Aztán, hogy a kutyának mi baja a dobozon arra még kiváncsi lennék. Elütötte egy kocsi, még kaksizott is egyett... Hajjaj, érdekes megoldás. Mondhatni design elem - de legaább a sárga és a fekete passzol egymáshoz. A hátulján értelmes szöveg, napi 500 ml fogyasztását ajánlják. Így még nem láttam kiírva.

Nah lényeg a lényeg, hogy ez nem egy új energiaital (legalábbis nem hazánkban), már jóidelye gyártják - külfőldön. Ez az ital a RedBull után a második helyet foglalja el a gyártók között, ami a redbull forgalmához tekintve még így is alacsony. A terméket 2009 nyarán helyezték forgalomba Magyarországon, ezért ez igazán újnak számít itthon. A későbbiekben még lesz belőle félliteres is, ami a drágább energiaitalok közűl a legnagyobb lesz a családban (külföldön mégtöbb kiszerelésben forgalmazzák). És természetesen lézezik belőle cukormentes is. Ára 250 forint körűl mozog, ami manapság már megszokott - ár és ízben is valóban a Bombához hasonlít.

Az íze érdekes: emlékszem egyszer egy offroad fesztiválon voltam, és osztottak ingyen bombát (üvegeset). Én is hozzájutottam többhöz is. Az egyik nem volt jól lezárva, szénsav se volt már benne - nyílván meg is romlott. Na annak volt ilyen íze mint a dd-nek. Nem annyira vészes és szénsavas, de ahhoz tudnám hasonlítani. Íllata olyan tompán édes, hosszútávon savanykás. (Kutyapisi)
A kutyus érdekessége esetleg, hogy tartalmaz szőlőcukrot és guaranát egyaránt.

A termék weboldalát meglátogatva tapasztalhatjuk, hogy a Bombához és Red Bullhoz hasonlóan ez a termék is igencsak benne van a különböző sportok támogatásában. Az egyébként nem szép weboldal könnyen áttekinthető, és az mókás benne, ha klikkelek valahova vonyít a kutya. Az oldalon van sok-sok információ mindenféle letöltés, de csúnya megoldása miatt, hamar megunja az ember. Na meg mit lessen az elfojt kutyán...

Nem lesz a kedvencem az ital, nem fogott meg. A külsejének csak a szín kombinációja a tetszetős a belseje érdekes ízű, és nem tartalmaz semmi extrát. Az ára is drága. Igyák csak a külföldeik, ahonnan jött.

4/10

gyártó Premium Beverages Vertriebsgesselschaft m.b.H. Salzburg (Ausztria)
forgalmazó DD Magyarország kft.

koffein / taurin / energia - 32mg / 400mg / 222 kJ (100ml-ben)
 

szerintünk : (2/5)
szerintetek: (2/5)

Címkék: 4/10 dark dog

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr531258892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivadék 2010.10.20. 15:06:02

180 Ft/db áron sem tudom eladni a 0,5-ös kiszerelést. Kell a kutyának..., se...

Borote 2010.10.21. 16:36:50

Hol árulod 180Ft-ért a fél litereset? Én szívesen vennék, megkóstolnám ;)
süti beállítások módosítása