Bang!

 2010.03.04. 18:00

beeeingh

Nagyon sokszor mentem már el mellette, a boltok polcain vakon. A pezsgőtabletták egyébként is nagyon sok boltban kaphatóak, szinte mindegyikben, ezért felsorolom, mennyünk biztosra:  Auchan, CBA, Coop, Cora, Interfruct, Interspar, Kaiser's, Metro, Reál, Spar. Igaz nem olcsó a termék, de mihez képest. Egy Bang! tubus 10 db tabit tartalmaz, ami 10 energiaitalnak felel meg. Ha úgy nézzük, hogy 450 forint körüli áron kapható, könnyen kiszámolható, hogy 45 forintért kapunk egy 2 decis energiaitalt. Csak nem olcsó? Igaz, drágább, a társától az x-activ, mivel az kb. 100 Ft-tal volt drágább mint a Bang! és 20 db-ot tartalmazott. Ez miért jobb mégis?

A tubus fele akkora mint az átlag pezsgőtabletta tartóé, nevezzük praktikusabbnak. Kinézetre sokkal jobb, nem olyan komor mint az x-aktív, vidám a neve, alatta pedig Robbantsd rá magad! felirat bátorít, hogy húzz le egy tabit és pörögj fel. A kinézete a tartalma mellett semmi. Egy tabletta 800 mg taurint, és 30 mg koffeint tartalmaz, nameg az általános vitaminokat. A tubuson fordítva sárga alapon fekete, nagyon kicsi betűvel írt, de bő leírást kapunk. Részben megegyezik a normál óvó szövegekkel, 1-2 a termékhez méltó plusz szöveget olvashatunk. Naponta 2 tabletta fogyasztható.

Én a pezsgőtablettákat ásványvízbe szoktam tenni, mivel a szénsav így sokkal jobban biztosított, a nélkül meg részemről elengedhetetlen, hogy egy energiaital jó legyen. Aránylag gyorsan feloldódott a tabi a vízben, nem is habzott nagyon. A szénsav mintha eltűnt volna a vízből, de igazából pont kellemes a mennyisége. Az íze finom. Kellemesen édes, cukros nem savanyú, utólag is tutti-frutti ízt hagy a szánkban. A tudat, hogy instant ital a szomorú, ha nem az lenne, nagyon jó energiaitalt vehetnénk le a polcokról ilyen íz esetén. Nagyon finom, aki szereti a cukros tutti-frutti ízt, annak a Bang! főnyeremény. A színe a megszokott energiaitalok tutti-frutti-sör színe.

Létezik még a Turbo Bang! Ed. Haas termék is, ami kis papírzacskó tartalmazza egy energiaital teljes mivoltát, és ha az íze is ilyen, akkor biztos, hogy jó a termék. Ellenben drágább a hasonló instant termékektől, egy zacsi 140 forint körüli áron van. A Bang! pezsgőtablettának a gyártó weboldalán van egy icipici részlege, ami tökéletes leírást nyújt érdeklődői számára.

Ha az x-activhoz hasonlítom, hiányzik belőle az l-karnitin, 20 mg-al kevesebb koffeint tartalmaz, de nyolcszor több taurint találunk benne. Kis mérete, fele annyi tabletta praktikus, megjelenésre jobb, de drágább. Az íze finomabb. Így valahol egálban van a két termék. Egy normál energiaitalt én azért továbbra is előnyben részesítek, mert egy igazi- jó energiaitalt nem kell elkészíteni, alapból adja magát. Praktikussága ide vagy oda, hiába hol találunk mindig vizet, nincs nálunk mindig pohár ahol elkészíthetjük. Az íze akkor is nagyon sok, készen kapható energiaitalt ver.

7/10

gyártó Ed. Haas Hungária kft.

koffein / taurin / energia - 30 mg / 800 mg / 41 kJ (tablettánként)

szerintünk : (3,5/5)
szerintetek: (4/5)

Címkék: instant 7/10 bang!

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr551799584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kolvanovsky 2010.03.06. 21:45:36

azt hitem hogy ez már fent van XD
ez az egyik legjobb ... minden bringázás elöt megiszok két pohár ilyet ...

szobakutty 2012.01.19. 18:19:39

CBA, SPAR, MATCH már nem árulja (gondolom ugyanamiatt amiért a dobozosokba is már 10 mg alatt van a koffein 32 helyett) valaki tipp hogy hol lelek még?
süti beállítások módosítása