Emerge

 2010.02.28. 18:00

megjelen?

Brit körút közben sikerült beszerezni a terméket, sajnos nem én jártam külfölddiában, viszont én kaptam, ami nagy öröm volt számomra. Első pillantásra azonnal eszembe jutott, már találkoztam a termékkel. Igaz, nem pont így néz ki, és nem is ez a neve, de a a doboz rendkívűl hasonló, és, hát a gyártó is egy azon Ltd. a Cott. Az alábbi képen látható, hogy a U-Force energiaital, ami egyébként a Tesco áruházban kapható, az bizony az Emerge édes testvére, valamint a Red Rooster ami többségében a Cora polcain pihen, az pedig az unokatestvére. Az előbbi ital egyértelműen tunningolt verziója a U-Force-nak. A piros és ezüst a doboz háttéren, ugyan az, a fekete szöveg a doboz közepén is csak arra tud hatni. Az alul található felirat között a különbség, hogy az Emerge stimulation drink, amíg a U-Force energy drink. Ezért ne is keressük a folyó teszt weboldalát a googleben "emerge energy drink" néven, mert nem kapunk használható eredményt. Az Emerge weboldala full flash, van rajta néhány érdekesség és játék. Kiszerelése külföldön a 60 ml-s shot, a 250 ml-s dobozos, mint a mostani tesztalany, illetve az 1 literes pet palackos.

A belső viszont valószínűleg nem ugyan az. Az energiát tekintve a U-Force és Red Rooster is más számot mutat. Az Emerge íze jó. Vegyes gyümölcs, hosszan tartó kellemes savanyúság. Normál szénsav tartalalom, kellemes illat. Szokásos vitamin tartalom megtoldva egy kis inozitollal. A megjelenése nem olyan jó mint az eltúlzott tescó-force, sőt. Annyira uncsi az a csepp forma háromszög, és a fekete felirat középen, hogy elsősorban ingyenes, reklám terméknek minősíteném. De Angliában ezt árulják. Néhány Egyesült Királysági Lidl is forgalmazza. 70 és 450 forint körül mozog az ára, persze csak Angliában tekintve. Azért ez a nagy különbség, mert a kiszerelés is változik. Nyílván a literes és a shot csomagolás drága. Azt kell egyébként, hogy gondoljam, hogy a Cott ltd. jól nyomja az energiaitalokat. Még eddig igazán rosszat nem kaptunk tőle. A Cott Beverages oldalán kevesebb infót kapunk termékeiről, ott csupán az első sorban forgalmazott italok kapnak helyet, a többi, mint a Wikipedia is megírja, hazánkban pl.: a Red Rooster-t is forgalmazza, nem érdemel lapot, nyílván, nincs is úgy terjesztve.

Összességében az Emerge (magyarul:) felbukkant rövid időre a kezemben is és sok rosszat nem tudok róla írni. Az íze jó, de a megjelenése borzasztó, arról nem is beszélve, hogy hazánkban nem lehet kapni, ami pláne rossz, ha tudjuk róla, hogy energy shotot is forgalmaz. Megkapja a felest.

5/10

gyártó Cott Beverages Ltd.

koffein / taurin / energia / inozitol - 30mg / 400mg / 179 kJ / na.

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 5/10 emerge

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr931760937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása