Red Rooster

 2009.05.11. 11:06

a piros kakas

Valóban piros a kis kakas, amit egy nagyobb bevásárló központban véltem felfedezni. A Kick-hez megtévesztésig hasonló literes flakonban is árusítják, más cimkézéssel - gyanús. A 250 milis doboz külseje feltűnően piros, szép nagybetűkkel ráfirkantva a RED szócska, a rooster már elhanyatlik mellette. Kakast akartak-e írni, vagy izgága embert (?) a sztaki se tudja megmondani. De én maradok a kakasnál, mivel egyértelműbb. A dobozt elfordítva kapunk leírást, értelmeset, csak zsúfoltsága eléggé zavaros.

Ennyi pénzért meg is éri az ital, a kis alu doboz ~130 forint, de a literes sem éri el a 300 huft. Az íze jó, már talán túl édes (de nem), szénsavassága megfelelő és utóíze is kellemesen savanykás. Angol piacról származik, a Cott gyártja, de külön oldalt nem ennek az italnak szántak, hanem egy hasonló nemzetközi piacra szánt italt, az Red Rain-t szánták, amit egy nagyon esztétikus dobozban árusítanak - de ez már más téma. Miért kap ennyi pontozást? Mert a hasonló pontozású energiitalhoz hasonlítanám.

6.5/10

forgalmazó Cott Beverages Lts

koffein / taurin / energia = 30 mg / 400 mg / 198 Kj 100 Mlben

szerintünk : (3,5/5)
szerintetek: (4/5)

Címkék: 6.5/10 red rooster

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr71114612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása