Bullit

 2010.02.25. 07:00

Mai tesztem alanya ugyanonnan van, ahol a RedBull kólát vettem, az ára 169,- forint volt.

A csomagolás szimpatikus, egy kék céltábla, a szélén átlőve, középen sárga Bullit Energy Drink felirat. Háromnegyed részben fekete, negyedrészben ezüst háttér, jól néz ki, 0,5 literes kiszerelés. - Létezik belőle 0,25-ös fém dobozos, és fél literes pet palackos is. Országonként változó megjelenéssel dobják a piacra. A dobozon semmi magyar, angol vagy német nyelvű infó, minden oroszul van, szerintem kifejezetten illik a csomagoláshoz :-). Németországban pl. Leonárdó egyik tanulánya kapja a főszerepet a csomagoláson. Hogy honnan tudom, hogy egy és ugyanazon termékről beszélünk? A dobozon láthatható mintázat ad erre bizonyítékot. A

fekete/ezüst átmenet, illetve a Bullit felirat mutatja a tényt. Főbb terjesztése egyébként tőlünk északra divatosabb, Lengyelország, Oroszország és Ukrajna is kap belőle - de hivatalosan Holland termék, érdekes. Hivatalos weboldala sok információt nem tár elénk. Valahogy röviden megpróbálnak minket lerázni. Egy-két dolgot tudhatunk meg az ital támogatásáról, terjesztéséről, de nem fog minket földhöz vágni.

Kibontva kellemes, édeskés tutti-frutti illat csap meg. A színe is a szokásos, az íze kifejezetten , nem túl édes, nem is savanyú, finom tutti-frutti íz, nincs kellemetlen utóíze. Nem túl szénsavas, egyszerűen finom.

Ezért az összegért mindenképp pozitív benyomást tett, csak ajánlani tudom. Kár, hogy nem lehet több helyen kapni, szerintem lenne rá kereslet. Az még hagyján, hogy így nem is adhatnák hazánkban, de ahol igencsak nagy a kereset az energiaitalokra, elcsodálkozom, amikor a ritkarossz energiaitalokat ihatjuk itthon, de a hasonló jóféle termékek (mint ez, vagy akár a Monster) nincsennek forgalomban. Sok olcsó energiaitalt elver az ízével/árával. Egy magyar leírás ugyan nem ártana, hogy tudjam mit is iszom, mert az orosz tudásom hagy némi kívánnivalót maga után. :-)

 

7/10

 

Koffein/Taurin/100ml: 30mg/240mg

Weboldal: www.bullit-energydrink.com/

szerintünk : (3,5/5)
szerintetek: (4,5/5)

Címkék: bullit 7/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr241753416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása