Red Ginseng

 2009.11.20. 15:11

aztakú**aeget, korea itt van

Ha te már ittál szart, akkor valószínűleg ez a dél-kóreai maszlag is belevolt öntve. Én a Corában jutottam hozzá 230 (utólag keservesen sajnált) összegért, de nem baj, most már tudom, hogy létezik ilyen íz is.

Az első energiaital(-nak nevezett nem energiaital), amit nem bírtam meginni. Ennél rosszabb ízt még nem tapasztaltam, pedig én igazán nem vagyok finnyás (lásd: Cocaine Spicy Hot, Go fast! rágó, és a mézes-mustáros-sonkás-hagymás kenyeret sem ítélem el), de ennél szarabbat még életembe nem... Nem az energiaitalok szempontjából szidom, hanem maga mint fogyasztásra kijelölt termék a világegyetemben. Még egy utolsót kortyolok bele, hogy letudjam írni, utána mehet a kukába. Az a műanyag édes - de nem túlságosan - az orromban érzem, összeszorul a torkom, az ízlelőbimbóim elsorvadnak a tompa íztől. Egy szem aszpirint szívesebben elrágcsálok, mint hogy ebből még egy kortyot magamévá tudjak! Fúj!

Pedig a megjelenése jó. Nem is ilyenre számítottam. Inkább valami gyümölcsös szénsavasra, mert teszem hozzá ez nem az. Mint egy tea olyan. Kellemesen hidegen fogyasztottam de mind hiába. A szavatossága is még több mint fél évig jó, gondolván egy pillanatra biztos megromlott. Nincs mit tenni, ez egyszerűen szörnyű. Az egyetlen érdekessége a terméknek, hogy tartalmaz ginzenget, és ezek mellett semmi mást. Ebből a 0,1% tartalomból lesz ilyen pocsék ital?
Visszatérve a dobozra, tetszik a piros-bordó minta rajta a fehér szöveggel, a hátulján ugyan nincs magyar leírás, csak ragasztott kiegészítés. Ezzel nem is lenne baj...

Nem töröm magamat; Nem találni benne egy darab jót sem, ami 1 plusz pontot adna. Weboldalát nem találtam, de gondolom kóreába még nem kötötték be a zinternetet, mivel nyílván ízlelő érzékük sincs - gondolom én, mert megbénította a sok ginzeng; aminek ha alapból ilyen íze van akkor az borzasztó (egyébként csak 0,1%-ot tartalmaz), és ez ráment az agyukra. Arról nem is beszélek, hogy energiaitalnak minősítették, ami ugyan a ginzeng hatására lehet az, de nekem koffein és taurin nélkül számomra nem illik bele a képbe. Bónusz wtf! kategória!

1/10

forgalmazza Salty & Sweet kft.

koffein / taurin - nincsen neki
ginzeng / energia - 0,1% / 139 kJ

szerintünk : (0/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 1/10 red ginseng

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr691539856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukkoka 2009.11.21. 20:53:54

Fúú b*zdmeg.. Sajnállak xD

vwpolo · http://edrink.blog.hu 2010.03.18. 14:39:16

Megvettem én is ezt a szart... mivel beteg voltam, körbement a társaságban, én ittam utoljára... 3 féle reakció volt, az első szenvedés, a másik rohant kiköpni, én meg úgy voltam vele, ennyiért megiszom:D nem sikerült... pedig az illata, mmmmmm:p nagymama féle mákostészta illat, mindez egy enerdzsáj drink dobozában... borzalmasan rossz szar, senkinek NEM AJÁNLOM, max ellenségeknek vegyük zsugorszámra, vagy tüntetésre dobálni, másra nem jó.

vwpolo · http://edrink.blog.hu 2010.03.18. 17:53:12

nem érdemel 1 pontot se, én simán nulláztam volna a blog történetében először:D:D
süti beállítások módosítása