X-!R form

 2009.10.31. 11:12

elixir aka. török fogyi

Testvérével az X-!R Love Drink-el a minap találkozhattunk. Ugyancsak, mint a fekete tüzes tesója ez is hasonlóan szép ruhába öltözött, ugyanolyan fóliás módszerrel. (A dobozon fólia van, nem a doboz színes.) Elrendezésre a doboz hasonlóan alakul, mégis több minden látható a dobozon. Középen egy zöld (mint a természet jele) mintán alapuló karcsú vonalak futnak össze, ami mellett sárga pixelpöttyök sejlenek fel. A doboz oldalán van egy mérőszalag (centi), ami arra utal, hogy a xir, bizony fogyókúrás termék. A doboz másik oldalán a form alnév helyett egy Calorie Burner - azaz kalória égető - felirat található. 100 milliliter termék csupán 2 kalóriát tartalmaz (a doboz tehát 4,5 kcal tartalmú).

Természetesen ehhez a termékhez jár színben passzoló zöld kupak, a higiénia és az esztétika szemelőtt. Miután a külsőn végigjártunk nézzük mit is rejt a belső.

Oldalt a forgalmazó által felragasztott címke azt jelzi, hogy citromízű ital. Mivel a termék török, nincs rajta eredeti magyar leírás. Valóban érezni citrom ízt is, kicsit műanyag mellékhatással, valószínűleg különböző hatóanyagok, mint a zöld tea sűritmény és egyéb tartósítószerek okozzák. Édes, mű citrom, szénsavassága jó. Hosszútávon kellemesen szomjoltó.  Nem lehet össze hasonlítani egy sima limonádéval. A zöld tea tartalmaz 150 mg/liter koffeint (dobozban 37,5 van, ami csupán 15 mg, 100 ml-ben, fele annyi mint egy átlag energiaitalban). Az íze nem győzött meg, és sajnálatos a kevés koffein.

Az ital kívűlről egyértelműen jobb. A weboldalát ennek a terméknek sem aprózták el, ugyan nem olyan vad, mint a love drink, de azért ez is tartalmaz egy-két szép design elemet. Sok információt itt se várjunk, török nyelven íródott honlap miatt.

Összesítve rosszabb a X-!R Love Drinktől, ízileg és tartalmában se győzött meg. A zöldteán kívül nem sok mindent lehet felsorolni, amit ad számunkra - a koffeint is ez a hatóanyag tartalmazza, abból is csak nagyon keveset.  Megjelenésében sincs olyan vad, tüzes mint a fekete török, de azért ez nem olyan rossz. A kupak az ad egy pluszt, nagyon jó gondolat. Ha viszont fogyni akarsz, valóban nem tartalmaz sok kalóriát, de ahhoz ez nem elég. Szomjoltása egészen hatásos, köszönhetően a kevésbé cukros citrom íznek.

5/10

forgalmazó Menthol kft.
gyártó Balsu Cad. Istambul, Turkey

koffein / energia - 15 mg / 8,5 kJ  (100 ml)

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 5/10 x !r

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr231486743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása