X-!R love drink

 2009.10.30. 10:32

hát ilyen a lulo íz

A X-!R egy számomra mind megjelenésében és íz világában is különleges energia-love drink lesz. Amikor megláttam elsőre, nagyon tetszett, és most, hogy már sokadszorra pillantom meg még jobban. A dobozon található kép valójában nem közvetlen a dobozra van készítve, hanem egy fólia van hő tágítással ráhúzva. És ez maga a kép, design. Nem tudom, hogy ez így mennyire gazdaságos, vagy miért így készült, mindenesetre, ha azért lett ilyen, hogy megjelenésével így tudjon hódítani, engem meggyőzött. (Lehet, hogy ilyen részletes megjelenítéssel nehéz lett volna képet készíteni a dobozra.) A xir megjelenésben bizony odaszab'! Középen a x-r logó betűtípusban designos megjelenéssel, és körülette szív alakban csapnak fel a lángcsóvák. Alatta love drink felirat (szerelmi ital), és legalul körbe a dobozon még egy kis pezsdítő tűz végigkíséri a doboz alját. Magyar leírás alapból ne keressünk a papíron, mert nem lesz rajta, kivéve ha a Menthol kft. - hazai forgalmazó - matricája nem virít ott.

Én úgy gondolom, hogy a termék neve valahogy egy elixírt takar. Mivel x-!r, a felkiáltójel nyilván egy designba bonyolult fordított I betű. A termék weboldala is ezt sugaljla, mivel ott is úgy írják www.xirlovedrink.com. A kötőjel, és a felkiáltójel csupán design elem. Maradjunk egy xir -vagy exir (ekszír) kiejtésben - mint a fent említett elixír.

A következő dolog ami nagyon megfogott a xirrel kapcsolatban egy olyan egyszerű megoldás, ami mégis designossá és higiénikussá teszi a dobozt, arrol nem is beszélve, hogy megjelenését nagyban gazdagítja. A xir termékek kapnak egy műanyag "kupakot" ami tökéletesen fedi a fém doboz tetejét, ezzel védve a különböző koszoktól, baktériumoktól. Érdemes ezeket a kupakokat eltenni, és más dobozra rátenni alkalomadtán. Ha te nem kaptál az italhoz kupakot bizony téged is jól átszabtak'!!

Az ital lelkét tekintve lulo ízű - lol. Az milyen? Ezen az oldalon kapni bővebb leírást magáról a gyümölcsről. De röviden összefoglalva: kb. 6,5 centi nagyságú gömbölyű gyümölcs, nekem paradicsomra hasonlított először, megérve vastag narancsbőrű termés, kicsi szőr bevonattal. Ketté vágva is hasonlít a narancshoz (meg a paradicsomhoz). Nevezik narannyillának, quitói narancsnak (stb) is. 
Az ital íze pontosan behatárolhatatlan. Érezni benne narancsos zamatot, de kicsit kesernyés, mint a vérnarancs - vagy inkább "műanyag" ízű. De ezt bizonyára a 3G okozza. Ginseng, guarana és ginkgo kivonatokat is tartalmaz, és megannyi más dolgot (szirupot, tartósítószert, stb). Igazából olyan finomnak nem nevezném, de mindenféleképpen különleges.

Tartalmát tekintve a fent említett hatóanyagok mellett tartalmaz koffeint, 150 mg/litert, amit el kell osztanunk néggyel, hogy megtudjuk mennyi is a 250 milis doboz tartalma - de ha 100 ml-t számolunk, akkor csak 15 milligrammot tartalmaz, ami fele egy normál energiaital koffein tartalmához képest). A doboz papírján még feltüntették a termék különböző javait, ami egy általános energiaitalnál jellemző pl.: fokozza a szellemi koncentrációt, megszünteti a levertséget, segíti az anyagcserét. A szokásosak mellett olvasni egy ilyet is: a termék az FDA által nem kiértékelt, nem biztosít gyógyulást illetve megelőzést egyéb betegségek ellen. - Tehát nem gyógyszer. Ezeket az információkat jó kis betűkkel rótták fel, nehezen olvasható. Egyébként olyan dolgok ezek, amiket józan gondolkodású ember egyébként is tud.
Az egyébként szerelmi ital nem segíti elő egyes emberek szexuális zavarainak megszüntetését illetve szerintem nem is nagyon segíti elő annak jobb működését. A termékben található összetevők ugyan erre sejtetnek, de nem szabad benne bízni, egyébként erotikus / afrodiziákum jellegű ital lenne - utal erre a love drink mondat is.

Létezik weboldala is a terméknek, amit szintén nem apróztak el. Nagyon jó kis flash, a háttérzene enyhe török hangulatú beütéssel - mivel a termék egyébként török. Ez is hasonlóan tetszetős mint maga a termék megjelenése. Sok infót magyar szemmel ne várjunk az oldaltól.

Jó véleményen vagyok az italról. Megjelenése nagyon jó, plusz pont a kupaknak. Ízre szokatlan, ezért egészen jó. Hiányolom belőle a taurint, a természetes szerek nem kárpótolnak. Árát sokallom, én 350 forintért jutottam hozzá, igaz nem boltból, hanem egy bulizósabb placeről - ahhoz képest nem is volt sok. Interneten olvasva, 250 forintért lehet hozzájutni.

Folytatása következik... X-!R Form ->

7/10

forgalmazó Menthol kft.
gyártó Balsu Cad. Istambul, Turkey

koffein / energia - 15 mg / 208 kJ  (100 ml)

szerintünk : (3,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 7/10 x !r erotikus?

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr981486074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2009.10.30. 18:07:02

tudom, hogy nem szokás reklámozni a blogon, minden esetre érdekelne, hogy mégis hol lehet kapni.

Köszönöm.

brëndon · http://edrink.blog.hu 2009.10.30. 20:29:32

@sarkisarkany: kocsmakereso.hu-n nincs fent, de megmondom neked gugli mapban. Egyébként ez is a Bivaly sörözőben kapható.

Bivaly Söröző

maps.google.hu/maps?f=q&source=s_q&hl=hu&geocode=&q=budapest+XVI+gy%C3%B6rgy+utca+1&sll=47.15984,19.500732&sspn=4.83312,11.184082&ie=UTF8&hq=&hnear=1162+Budapest,+XVI.+ker%C3%BClet,+Gy%C3%B6rgy+utca+1&ll=47.53076,19.17147&spn=0.002343,0.005461&t=h&z=18

De neten lehet rendelni, csak rá kell keresni. Ezen kívűl a Lehel téri lux-ban is lehet állítólag venni.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2009.10.31. 17:43:40

@brëndon: Köszönöm szépen. Cserében súgok egy olyat, hogy a váromajor utcai templommal szemben lévő reál(?) boltban lehet Red Bull Energy Shots nevű energiaital koncentrátumot kapni 700 Ft-os áron.

Ennek az a specifikációja, hogy 59ml-es és ebben van 80mg koffein, és 1g (1000mg) taurin.

-Gman- 2009.11.02. 17:47:16

@sarkisarkany:
Be tudnál nekem szerezni egy ilyet? Mert nem pesti vagyok és szép darabja lenne a gyűjteményemnek :)

vegyél fel msn-re ha segítesz nekem: nyitraigergo@hotmail.com
;)

brëndon · http://edrink.blog.hu 2009.11.02. 18:12:41

@-Gman-: én se vagyok ám pesti! Hátha tudok segíteni a beszerzésben, felvettek én is.

Seraf723 2010.06.08. 18:39:56

csumi
tud valaki valami helyet ahol még mindig be lehet szerezni? ma is néztem móricznál non-stopba de már ott sincs :(

reKaren 2011.03.22. 13:06:29

Épp ma vettem egyet- az elsőt ebből a Love drinkből, mert nagyon kíváncsi voltam,h mi az a lulo íz... nem lesz a kedvencem, az tuti... Árilag kemény 140 ft-ért vettem a 100-asba :)
süti beállítások módosítása