U-Force

 2009.10.21. 13:41

teszkóforsz

A nyár folyamán jelent meg körünkben, még először a balcsin találkoztam vele. A tecsó polcain sorakozott, a legfelső részen, még kicsomagolatlanul. Nem kis harccal jutottam hozzá, de sikerült. Aztán persze meg is ittam, és mivel nem járt nem közelben így több mint egy hónapig nem is született róla semmi (itt). - Már nagyon sokszor megfogadtam, hogy nem megyek a tecsóba, mert mindig pórul jártam. Általában az akciós termékekkel, amik nem voltam, amikor kellett volna, csak az újság hasábjain találtam róla információt. Ha meg volt valami, természetesen nem volt jó. A tecsós energiaitalokról nem is beszélve: value & kick. (Az előbbi valóbain kiütött, ezt az utóbbi neve jelenti, mindegy.) A tesco value tesztnél meg is írta @Csöpike: "lol..anyám..mi az h szar?! minden energia italnak tök ugyan íze van csak az egyikben jobban érződik a tuttifrutti..szánalom csak azért mert tescos lehuzni..igen is finom sőt sokkal finomabb mint az 500ft-os társa...".  Erre én ezt válaszolom: "lol..anyám..de hülye vagy b@z*m3g!". - Nah' de rendesen eltértem a témától. Tehát U-Force!

Jelentése, az angol you-ból eredhet, mert azok szlengezik le ezt a szót mindössze egy U betűre. Ezt abból gondolom, mert a U ERŐ név hülyén hangzana, ezért nyílván valóbb a TE ERŐD fordítás. Eddig jó is, és a külső megjelenés se rossz. Piros/ezüst színekben pompázik, a termék neve logo UFORCE felirat is egész jó, körülötte ugyan az a körbe futó nap formájú pöttyös design nem érthető miért van ott, de ha nem is akartak neki értelmet tulajdonítani, akkor jó ez így. - Már túlbonyolítottam, tehát megjelenése jó a terméknek.

A vegyes gyümölcsös belső egészen kellemes, de lehetne ízletesebb is (kortyolgatáskor), utóíze savanykás, enyhén műanyag jellegű a vége felé. Egyértelműen jobb mint a tesco márkanév alatt futó termékek. Nem is a TESCO-GLOBAL gyártja, hanem a Cott Beverages. És ez itt ismerőssé válik... A Red Rooster energiaitalt is ez gyártja. Nyílván nagyobb hipermarketek polcait is próbálja betölteni. Egészen sikeresen, mert termékei szép pontot érnek el az oldalon. A Red Roosternek a Red Rain a testvére, a U-Force pedig az Emerge Stimulation lebutított változata lehet, ezt a dobozok hasonlóságán is egyértelműen észre lehet venni. Weboldala nincs neki, hacsak a tecsó vagy a Cott B. oldalát nem tekintjük azoknak.

Tartalmát tekintve átlagtól változóan eltérő. 30 mg koffeint tartalmaz, és sokkal kevesebb taurint, mindössze 300 mg-ot. Mindezek mellett egy cseppnyi inozitolt. Érdekességnek tűnhet a megszokottól eltérő energia tartalom, mindössze 135 kJ (32 kalória). Több szokott lenni egy átlagos italban, ebből ezt is spórólták. Ez nem jelenti azt, hogy cukormentes, csupán csökkentett energia tartalmú. A dobozon található leírás jelzi számunkra, hogy hűtve ajánlott fogyasztani, ami az ilyen dobozos termékeknél nagyon is jelentős információ. Melegen valamennyi energiaital pocsék. Viszont a magyar leírás nem tájékoztat, hogy a különböző emberek mennyit/hogyan (stb) fogyaszthatnak, ellenben más nyelvvel igen.

Egyértelműen jobb mint teszkós társai, és néhány más energiaitaltól is előrébb helyezkedik el. Külső megjelenésében jó, az íze lehetne jobb is vegyes gyümölcshöz méltóbb. Tartalma is gyengébb.

5/10

gyártó Cott Beverages ltd.
forgalmazó (hazánkban) Tesco

koffein / taurin - 30 mg / 400 mg (100 ml)
inozitol / energia - n.a. / 135 kJ
 

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: tesco 5/10 u force

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr951465367

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website hosting services 2019.02.11. 10:49:36

2012 slogans powder puff - Patti reilly qvc 2011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása