F1 Racing

 2009.10.17. 13:41

laat de Nederlander drinken..

Kell ez nekünk? Ennyi pénzt kiadni egy olyan italra, ami holland, igazából köze sincs a forma egyhez, belsőleg se valami fergeteges. Nagyon fanatikusnak kell ahhoz lennie valakinek, hogy csak a versenysport miatt vegye ezt az italt. Igazából más okot nem is látok, mert ennyi pénzért sokkal jobb italokat vásárolhatunk (minimum 2,5 Tiger). Talán azért sokallom, mert egy a Bp-i belvárosi nonstop (értem én, csak mikor nyit ?!) shopban vettem, mintegy 335 forintért. Annyiért, amennyiért már több jóízű, vagy egy jó hatású (pl. Cocaine) drinket is vehetek. Nem csak ez az egy bajom van az itallal. Mert...

... az íze elmegy. Aki egy kicsit a savanykásabb "gyümölcsös" ízek felé húz annak első osztályú, én inkább kihagynám. Kortyolgatáskor is már érezhető, hogy nem túl édes, kicsit semmilyen, majd az utóíz nagyon savanykás, az ember szájában jobban megmarad, össze is áll egy kicsit a nyál. Nem tutti-frutti, habár gyümölcsszerű, erre a dobozon látható leírás alapján is következtetek: glukosefruchtzuckersirup - így egybe, mert külön ismertető nem jelzi.

Tartalmában minimális eltérés a többi italtól, vagy csak túl pontos megállapítással jelzik irányunkba, mindenesetre a koffein tartalom 29,7 mg, ami egy kicsit furi. Mint az is, hogy 100 ml 0,4% taurint tartalmaz - fejtsd meg. Ezek az információk a magyarul ráragasztott matricán láthatóak, mert a dobozon alapesetben három nyelvű információ van, (britt, német, holland) ahol mind azt írják, hogy koffein 32 mg. Zavarba ejtő... Ezen kívül tartalmaz guaranát, és inozitolt. Valahol forgalmazzák áfonyás ízesítésben is.

A doboz megjelenése az egész termék legjobbja, habár az f1 felirat nem nagyon tetszik, mert az 1 körüli rajtrács szerű minta elrontja az összhatást. Az f1 hivatalos jelzését gondolom nem is használhatják. De az alatta lévő üres részen karbon hatású minta van, alig látszik, de ez benne a legjobb. Én mégjobban letisztítanám a dobozt, és csak a karbon mintát tenném rá, felülre egy kis részen oda írnám, hogy mit is iszunk, a termék leírását pedig a doboz legalján tüntetném fel. Kell ennél nagyobb design?

Tecsőn találtam promó reklám videót az italról, hát elég érdekes. Találtam másikat is, aminek még véletlen sincs köze ehhez az italhoz megjelenésre. Az ital neve formula1 ami luxemburgi eredetileg, hát nem tudom tecsős videón még nincs kiforrva a promó.

Hivatalosabbnak tűnik a most tesztelt ital, mivel dobozán a www.f1drinks.com oldalt tűzi ki hivatalos weblapnak, amely hivatkozás rögtön átirányít a hivatalos f1 oldalra. Megjelenése felhúzza, ízre átlagos, árra nagyon negatív hatásokat ad rá. Pont középen áll.

5/10

forgalmazó A1 Auto Engelbert Kft. Pécs
(származási hely: Hollandia)

koffein / taurin / energia - 29,7~32 mg / 0,4% / 193 kJ (100 ml)

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: forma 5/10 f1 racing

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr431455836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.lefolyo · http://www.dugulaselharitas0.hu 2011.03.14. 12:17:06

már a kinézete se nagyon fog meg pedig nagy f1-es rajongó vagyok
süti beállítások módosítása