The Panther

 2009.09.21. 13:25

von profis empfohlen!

A dajcse enerdzsidrink egy kisbolt polcáról nézett rám, párduc szemekkel ocsón 129 Forint, nem sok. Ami elsőre érdekesnek tűnt, hogy a doboz olyan puha. Egész könnyedén össze tudtam nyomni, de nem teljesen, csak egy kis lyukat erőltettem a dobozra - nagy erőkifejtés nélkül. A belső nyomás ki is egyenlítette rögtön, tehát nem maradt benne a mélység. (milyen hosszan leírtam a semmit xĐ)

A doboz telis tele van német szöveggel, már-már ajnározza magát, és a doboz színei is a zászlót eleveníti meg (fekete/piros/sárga), a párduc meg mint valami német ember, komolyan és önelégülten űl az energy drink feliraton (erre később visszatérek). Mint egy önkényuralmi jelkép, de természetesen nem az. Maga a színösszeállítás és a betűtípusok nem túl esztétikusak. A párduc nem rossz ötlet, a hiba az, hogy ezen kívűl még nagyon sok panther nevű energiaitallal lehet találkozni. Ide és ide kattintva is, ami csupán google találat, s mindezt úgy, hogy a témában szereplő jelenleg tesztelésre fogott terméket nem is találja a gugli (ki tudja, hogy mennyit nem talál még). A dobozon egyébként alapértelmezetben nincs magyar ismertető, csak egy ~3×6 centis papírcetli van ráragasztva, elég magyartalan szövegekkel. Pl.: Visszaadja az elhasznált energiát koffein tartalmú pezsgőital... Több elírást is találni benne: gllukuronolakton, amit egyébként csak egy "L"-el írunk glukuronolakton. Jah igen, tartalmaz az ital ilyen összetevőt, ami egyébként elégedettséget okoz (AAHAM!, innen a párduc a dobozon). Van benne inozitol is, koffein is, és taurin is, amiből nem derül ki, hogy mennyit adtak bele. A doboz hátúlján még sikerült felfedeznem egy gördeszkás manuszkát, ami annyira rontja az összképet. Miért nem lehetett az egészet megcsinálni gagyira, miért szurtak be egy 4×4 centis normális képet? Mellé megkapjuk a "von profis empfohlen" miszerint profiknak agy profik ajánlják.

Milyen a német ember energiaitala? Meglepően finom, savanykásabb az átlagosnál, de mégis édes, kellemesen szénsavas, szomjoltó. Nem műanyag, nem is igazán tutti-frutti, de mégis. A lényeg, hogy savanyú íze kellemes, nem az a szokványos.

Mivel nem találtam interneten a párducról semmit, így sajnos bővebben nem tudom jellemezni. A külső nagyon nem tetszik, a belső annál inkább. 129 Forintot kivételesen megért.

6/10

forgalmazó The Panthers (Wuppertal, Deutschland)

koffein / taurin / energia - 30mg / na. / 206 kJ (100ml)

szerintünk : (4/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 6/10 the panther

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr751396793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása