GO

 2009.06.05. 14:34

go - gehen - menés (?)

Egy olyan energia itallal találkozhatunk, amit mintha nem akarna elismerni a gyártója - nem ez az első eset az ilyen italoknál. Ezt onnan adódóan írom, hogy nincs fent interneten. Ezt egyelőre előítéletek nélkül mondhatom, mert még nem kóstoltam, meg csak majd most fogom felbontani. Találkoztunk már olyan itallal, ami nagyon jó, és mégis olcsó. Ez a Go Energy Drink ~130 forint körüli áron mozog, ami nem drága. A baj, hogy mostanában kevés olyan italt tudtam kostolni, ami nem drága és jó. Az utóbbi időkben nem találtam semmi jót.

Külső és név. Go. Na most valaki mondja meg nekem, hogy ezt nálunk hogy írnák ki a dobozra. Menj vagy megy esetleg menés? Elég hülyén hangzana, de így, hogy gó így pont jó. A doboz egyébként egészen jó, nagy betűtípus GO felirattal, nem lehet eltéveszteni. Alul felül kis kockás zászló minta, nyílván ez jelzi a rajtvonalat ezért gó. A leírás a dobozon érthető olvasható, megkapjuk a magunk óvó szövegét. Nos, akkor kóstoljuk meg, Góóó!

Egy korty. Hmm.. Tutti-frutti íz? Hmm.. Hajjaj, első benyomás nem jó. Aztán átmegy egy kicsit jobba. Az utóízé már nevezhető tutti-fruttisnak. Kortyolgatáskor halvány keserű műanyag íz, de az utóíze már jobb - Igaz, nem lettem elámulva. Amikor kortyolom már félek, hogy valami műanyag Watt vagy Tesco value vagy kick, de megnyugodtam nem. Egynek elmegy, a Hell alatt, de a watt felett tartom, pontozásilag.

5/10

forgalmazó Starzinger Gmbh CO KG. Ausztria

koffein / taurin / energia - 32 mg / 400 mg / 213 Kj

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: go 5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr741165581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikix 2009.06.23. 13:13:53

Ennek a doboznak a testvére az UP.
Amúgy azt hiszem egyforma íze van,de azt tudom hogy a GO nagyon izletes

brëndon · http://edrink.blog.hu 2009.06.23. 14:43:49

@kikix: Tudom, hogy az UP ilyen testvérkéje, már régebben (blog szerkesztése előtt) találkoztam vele, azóta nem. De azért köszi!
süti beállítások módosítása