Érdekesség #1

 2009.05.05. 12:43

 - ami lehet, hogy csak számomra érdekes, de azért megosztom a kedves látogatókkal. A Kobra fejlődik. Ma találkoztam egy új dobozzal - nekem új volt. Lássuk csak, van a kis műanyag (sárga flakonos), a fél literes és a másfel literes (ezüst), és most találtam 0,25 dobozost is. Az egyik legteljesebb körű kiszereléses energia ital, és nagyon sok helyen is kapható, ellenben mégsem olyan drága és nincs agyonreklámozva. Az Ungor és Ungor borház tud valamit. Kár, hogy vízízű. Bal oldalt a kép megtekinthető. Tartalmát tekintve megegyezik a nagyokkal, kivétel az energia tartalom, ami minimálisan de mégis eltér: 0,5 literes / 0,25 liters = 221,9 Kj / 212,5 Kj, de hogy ez miért?! (..)

Hamarosan drágább lesz a Hell - gondolom én - mivel beszált a forma 1-be! A magyar részesedésű cég, a Brawn GP-el és a Williams csapattal tárgyal. Hell funok most örülhetnek is meg nem is - a magyar cég viszont minden bizonnyal, mert nem mindennapos dolog, hogy kishazánk egyik italát fogja "öntözgetni" a sztárok a fejükre nem csak rózsavizet. Viszont ha belegondolunk, hogy a Red Bull a Bomba és a Burn mennyibe kerül, mindegyik nagy sport szponzor. Tévedjek...

Címkék: bomba forma hell érdekesség red bull kobra burn

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr621104018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása