Watt

 2009.01.30. 15:15

wattafuckisthis?

Folytatom a Watt ital család tesztelését, ezúttal az normális Watt energia itallal. A doboz tetején egy (+) jellel elem vagy akku design-t adtak. Nagy részt fekete doboz, a mutatós W betű (a négyféle watt ital a hipermarket polcain együtt jól nézett ki), a tizennyolcas karikával. Rá is jöttem, hogy mit jelent ez a 18, mert amikor kinyitottam a dobozt majdnem felkiáltottam, hogy wtf! Kortyolgatás közben műanyag édes, majd hagyom kicsit pihentetni és savanykás utóíz nem győzött meg. Nem lesz a kedvencem ez az termékcsalád, se a már tesztelt isotonicos Watt, sem a maradék kettő, amit még nem próbáltam, de a lightot nem is fogom. Nem tuttifruttisnak nevezném, inkább édes-savanyúnak. Ötféle vitamint és az átlagnál valamelyest kevesebb koffeint tartalmaz. A doboz hátulján részletes leírást kapunk a fogyasztásáról és arról, hogy alkohollal ne fogyassuk. Nem éri meg a ~130 forintot, akkor inkább NRG, ugyan ez olcsóbban. (frissítés: időközben megesett rajta a szivem és adtam neki egy plusz pontot)

Ezt a képet a forgalmazó oldalán találtam, és eszméltem fel, hogy tényleg, még "fénykoromban" ilyeneket is ittunk! (Ez jó 4-5 éve volt, ha jól emlékszem.) Az üvegről a kupak kézzel letekerhető. Sajnos az ízére nem emlékszem, de azt tudom, hogy egy időben haverral gyűjtöttük az üveget. Hogy miért, azt nem tudom, de való igaz így történt. Ha meglátom veszek, tesztelem.

forgalmazó Buszesz Zrt.

koffein / taurin - 30 mg / 400 mg (100 mlben)

4/10

szerintünk : (2/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 4/10 watt buszesz

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr29912532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robertpoulsen 2012.07.16. 17:20:52

volt szerencsém inni ilyet a Buszesznél.Dán exportra mentek ezek az üvegesek akkor 2007ben.
süti beállítások módosítása