24h

 2010.03.05. 18:00

twenty-four hours

Hasonlít a Jaguárra, nem? Kis miújság' boltban kaptam az imént említett terméket a most vizsgált portéka mellett pihent. A fekete kupak, a szürke flakker annak tetején a 24h domborminta -minta Jaguárén. A Grape-Vine kft. - minek nevében is benne van, magyarul a gyümi-bor - alapvetően bor fajtákra van specializálódva, de belekezdett a 24h energy drink forgalmazásába. Nagy különlegessége nincs az italnak, praktikus 250 ml-es műanyag, visszazárható palackban került a piacra, kellemesen olcsó, 99 Ft-os áron. A tervezők próbáltak odafigyelni, a palack a dombormintával arányaiban jól néz ki, a rajta található cimke - ha nem is túl szép - igyekeztek valamit felmutatni, így nem egy gyagyit adtak ki a kezükből, hála a jó égnek nem csináltak belőle akarva/akaratlan wtf kategóriát.

A tartalmát tekintve átlagosnak mondható, papíron nem derül ki hogy most a koffein és taurin komponensek 100 ml-re tehető mg-ok száma mennyi, de valószínűleg 32 és 400 mg a tartalom, mivel általában így jellemző. A vitamint, 20 mg-ot fontosnak tartották megosztani velünk. Ami szomorú az a címkén található leírás, annyira vékony courier szerű betűtípussal van rányomtatva, - amit én nekem életemben nem jutna eszembe, hogy használjam - olvasni erőteljesen rákoncentrálva lehetséges csak, hanem szemüveggel.

Az íze különleges. Mondom amúgy, light, nem mentes, 4,2 kalóriát azért tartalmaz 100 ml-ben, ami azért egy kiadós tictac kúrának megfelel. Az ízre visszatérve, a papíron tutti-fruttit találtattak érdemesnek felróni, pedig megmertem volna esküdni, hogy az asztali dísz barackot facsarták bele. Nem annyira rossz, van olyan mint slice, de akkor miért van ráróva a tutti-frutti? Egyébként enyhén műanyag, behatárolhatatlan talán erőteljesebb barack meg vegyes (tutti-frutti) gyümölcs utóízt vélek érezni, mindazonáltal nincs rossz utóíze, az a kevéske is édes, nem túl rossz. Ilyen vegyes érzelmekkel teli. A matrica bizony bekavar, az utóíz a jó - ilyen még nem nagyon volt pedig már egynehány-száz energiaitalt kóstoltam. A színe egyébként egy normál energiaitalnak megegyező.

Na mi legyen a huszonnégy óra energiaitallal? Weboldala csak a forgalmazónak van, az italnak magának külön lapját ne is keressünk. Többféle kiszerelésről se tudok infót, ez még egy igencsak szellem ital a világhálón. Egy fokkal jobb mint a jaguár, igazából egyik se túlzott powerup drink. Kap egy 4.5 pontot, hogy tudja hol a helye.

4.5/10

forgalmazó Grape-Vine kft.

koffein / taurin / energia - 32mg / 400mg / 14,5 kJ (100ml)

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 24h 4.5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr351810896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nr01 2010.03.14. 14:12:35

Üdv! Amiket teszteltél azokat be tudod szerezni mondjuk nekem?
Üdv

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2010.03.19. 06:16:56

140 Ft-ért jutottam hozzá 2db-ért :D

brëndon · http://edrink.blog.hu 2010.03.22. 22:50:12

@Nr01: írtam már? Írtam. De egyébként nem, jó ideje beszerzem már őket, és van olyan, ahol hely ahol nem járok. Ich bin sry..
süti beállítások módosítása