Jaguar

 2009.07.17. 14:31

dzsögüőr eönerdzsi drin - fonatkius

Egyik pillanatról a másikra fertőzte meg Magyarországot a jaguár energiaital. Én így vettem észre - komolyan az egyik héten semmi a következőn meg mindenhol elárasztva, kis szürke palackban flangál a nagymacskás termék. Ez sem összetévesztendő orosz Jaguar társával, ami keményen reklámmal is rendelkezik. Különlegessége kifejezetten nincs az italnak, nem szép és nem finom, olcsó, ~120 forint körüli.

Praktikus kupakos doboz, hasonlít a MAXX extrémhez, de csak kialakításában, színében nem. (Sok hasonlóságot vélek felfedezni a kettő ital között, holott nem egy a gyártója. Utána fogok nézni mi lapul a taurin alatt...) Vagy hasonlíthat épp a Kobrához illetve az Adrenalinhoz is, de a MAXX mégis feltűnően. Tetszik a palackon a jaguár és maga a felirat mintája. A szürke szín elveszik az energiaitalok piacán, az megszokott, de a rajta elhelyezett matrica, ami a termék információját és a logot tartalmazza is hasonlít a MAXX-hoz - a keretek elrendezése is nagyon hasonló. Csak ez jobban néz ki. Tetszetős a felirat fölötti ugró jószág.

Az íze valahol messze tutti-fruttis, nagyon enyhén édes hosszabb távon savanykás, majd hamar elmúlik az íze, egyébként nem finom csak olyan iható. Tartalmát tekintve is hasonló a MAXX-hoz ugyanannyi kilojoule energiát és kalóriát tartalmaz (175kJ, 42kcal). Rendelkezik emellett öt különféle vitaminnal is.

Interneten utánanézve nemigazán találtam semmit, csupán néhány elveszett linket a gyártóról, ami azt jelzi, hogy létezik és szénsavas üdítőket gyárt. Emellett találtam egy pdf fájlt, nem vagyok benne biztos, de gyanítom, hogy arról szól, hogy melyik cég mikor szabadalmaztatta a termékét. A Jaugarrol annyit vettem ki, hogy van egy 2008 végi és egy 2009 májusi dátum, utóbbi a gyártási lehet.

4/10

gyártó Vintage 2002 kft. (magyar)

koffein / taurin / energia - 32 / 400 / 175kJ (100ml)

szerintünk : (2/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: jaguar 4/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr481251492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kacsa123 2010.09.18. 22:45:19

ugyanaz gyártja a palackot is és ugyanaz palackozza mint a maxx-ot.ja és ugyanaz van benne.

ui.:maxx,jaguár,24h ugyanaz.csak más forgalmazza.ennyi a titok.

Borote 2010.09.19. 17:50:54

Valaki itt bennfentes :D
süti beállítások módosítása