Energy 2000

 2010.07.21. 14:23

maksymalna dawka energii

Most mehetett át egy megújuláson az enerdzsi dvátisánce páwer energiaital, mert az eredeti weboldalán már megújult köntösben, szebb kiadásban szerepel. Az eredetileg lengyel energiaital, árúsítás céljából hozta be a Costella Int. kft. országunkba. Kis matrica tartalmazza a magyar leírást, tehát kapható itthon, csak néhól, elvétve, ritka. A termék egyébként kapható más kiszerelésben is, palackba öntve. Érdekesség, hogy az Energy 2000 gyárt izotónikus italt és (!) ropit is. Az utóbbi igazi érdekesség. Ez az energiaital inkább a bulikra van rá álva, nem úgy mint sok társa, amelyik különféle sporttevékenységeket is támogat. Az italt a tigerhez hasonlítanám, valószínű a tigris komolyabb termék.

A doboz a régi energiaitalok megjelenését tükrözi. Kék, ezüst, piros és fekete színek láthatóak rajta. Ez kicsit unalmas, és a termék neve se tetszik. Az Energy még jó, de miért 2000? "Béla és társa 2000" nevezetű kft-ék kapnak ilyen nevet, amire valamit kikell találni, de fantázia az nincs. Snassz a doboz és a név is. Sokat dob rajta az, hogy az új doboz már sokkal jobban néz ki.

Maga az ital is szintén szokványos. Tutti-frutti íz és szín. Az íze kicsit savanykásabb, citromosabb, de semmi különleges nincs benne, ittunk már jobbat és rosszabat egyaránt. Összetevőiben sincs különlegesség, koffein, taurin, inozit. A dobozon nincs felüntetve, hogy mennyi taurint és inozitolt tartalmaz, ez mínusz. Internetről kinéztem, szintén átlagos mennyiség.

Egy teljesen átlagos energiaitallal van dolgunk. Nincs benne különlegesség, iható és igaz áráról nem tudok nyilatkozni, biztos nem sok zlotyi. Az új doboz jobban néz ki, a mostani már kicsit gagyi, ráfért a frissítés. Mindezek tudatában kap egy öt pontocskát, mivel az olyan átlagos.

5/10

gyártó Energy 2000 Polska S.P.
forgalmazó itthon Costella International kft.

koffein 32 mg / 100 ml
taurin 400 mg /100 ml
inozitol 19,5 mg / 100 ml
energia 195 kJ (46kcal) / 100 ml

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 5/10 energy 2000

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr12166197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pufff95 2010.07.25. 11:44:04

Hello! Valaki megtudja mondani hogy hol lehet iet kapni?
süti beállítások módosítása