Watt Sunrise

 2010.07.18. 04:23

napkelte

Legújabb tesztünkben a Watt nemrég megjelent Sunrise névre hallgató energiaitalát fogom górcső alá venni, és mikor is lenne alkalmasabb idő a teszt írására, mint negyed ötkor, hogy megcsodálhassam a napfelkeltét eme remek energiaital társaságában.

Remek-et mondtam? Bocsánat, nem tudtam magamban tartani a teszt végéig, hiszen drága barátunk a Buszesz zrt. most tényleg kitett magáért, és aligha a legjobb energiaitalukat dobta idén nyáron piacra.

Kezdjük a dobozzal; nem kérdéses hogy kitűnik a többi watt közül ez az elég ötletes designal megáldott felkelő napocska. De mégis... a rengeteg unalmas buszeszes design után úgy örül a szemünk egy ilyen doboz-nak nem? :D A régi designt-t vették alapul és valami teljesen újat hoztak ki belőle; a felkelő nap a horizonton pár felhővel(mert az kell) és remek betűtipussal felírva "Sunrise". Egy szó mint száz, nagyon szépre sikerült, bár a 18-as karikát még mindíg nem értem. Persze, minden energiaital feltünteti hogy nem ajánlott gyerekeknek fogyasztani, de ennyire keményen a képükbe kell vágni a valóságot? :D De most még ez is jól mutat a fekete alapon.

Félve - még a fejemet is elfordítva - kinyitom a sunrise-t; a gyenge illata alpján nem mérgező, sőt meglepően kellemes illat egy watt-hoz képest, szóval belekortyolok. Gyorsan lecuppanok a dobozról, megtörlöm a szemem és kétszer is elolvasom amit a dozozon olvastam, mielőtt felbontottam; "új íz..." . Hogy micsoda? Nállam az új ízek az XL Lime & Lemon-nál kezdődnek (kösz a tippet srácok, nagyon finom volt 8/10), de nem itt! Mitt tett a buszesz? Fogta az alap wattot, kicsit feljavította az ízét, és hogy brëndon szavaival éljek, eltűntette a buszesz ízt. Remek munkát végeztek, tényleg nagyon finom lett a végeredmény, végre sikerült túltenniük magukon és ha nem írnák rá, én el sem hinném még az anyámnak sem (igen, ennyire jó lett!) hogy ez egy buszesz termék. De könyörgök, ez nem egy új íz, csak egy nagyon finom tutti-frutti. Jah és mi a legjobb az egészben? Az, hogy summer edition, ami annyit tesz, hogy csak nyáron kapható és utána leállnak a forgalmazásával. Így van, végre bebizonyította a buszesz hogy ő is tud nagyot alkotni, és itt lenne az olcsó és jó energiaital, amit már egy tesco-s vagy penny-s energiaital áráért is megvehetünk, de ők még ezt az örömöt is leveszik tőlünk kb 2 hónap múlva, és a képünkbe röhögnek. Köszi tényleg...

A limitált kiadás egy face-es nyereményjátékkal együtt jött ki, ez szinte említést sem érdemel, annyi az egész hogy pózolj wattal napfelkeltében és menni japán vagy kapni még több watt. Ahogy néztem alig van fent egy 20-30kép úgyhogy mindent bele!

Összegezve, remek íz, kiváló design, jó ár(99 és 149 között mozog). Mégsem kap ötöst a buszesz évvégén, mert lerontja az átlagát a többi rossz edrink. Pár negatívum: csak limitált kiadás, új ízt ígértek. Másba nem nagyon szeretnék belekötni, úgyhogy válveregetéses 7,5 pontot kap tőlem a buszesz "legújabb íze" :P

7/10

gyártó: buszesz zrt.
koffein / taurin / energiai - 32 mg / 400 mg / 199 kJ

szerintünk : (3,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: watt 7.5/10 buszesz

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr552158255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2010.07.18. 05:09:14

NA szép, amíg ezt írtam lemaradtam a napfelkeltéről >_>

amúgy brëndon ha ki szeretnél valamivel egészíteni, csak nyugodtan!

jah és next teszt is gonna be X-act :)

brëndon · http://edrink.blog.hu 2010.07.19. 23:03:58

@_-Gman-_: én sokallom a pontozást, de amit leírtál az így van. Azért az íze nem jobb, és nem is rosszabb a Hellnél, más, de egyenrangúnak tekinteném. Részemről 6/10.

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2010.07.19. 23:56:59

@brëndon: ha belegondolsz hogy nagyon finom, esztétikus a doboz, és már egy százasért hozzá lehet jutni akkor megérdemel hetet minimum, de ha már ennyire ügyesen jön fel a buszesz :)

és szerintem egy picit azért ver a hell-re :P

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2010.07.19. 23:58:30

jah és 6/10 lett pl az adrenalin is, és ez jobb azért egy fokkal (természetesen ez csak a saját véleményem)

Borote 2010.12.04. 14:10:35

Azóta megint újúlt a watt... Most olyan dobozzal találkoztam, ami ÚÚÚÚÚJ ÍZ-t reklámoz... de nem lett sokkal jobb :P
süti beállítások módosítása