Gilroy

 2010.06.28. 17:09

let'roll gilroy

Az árvízes időkben találkoztam ezzel az itókával Miskolcon, egy kis lakótelep, kisebb boltjában. Megláttam, megtetszett. Még igazából nem vizsgáltam meg, de az elsőre lejött, hogy virgin mojito. Ha pedig szűz, akkor alkoholmentes. Egy rövidke utána olvasás után pedig egyértelművé vált: energiaital. Az elején meggyőzőnek tűnt...

Egy normál energiaital tartalmával bír. Átlagos a koffein és a taurin tartalma is. Miben különleges? Energiaitalok körében kevésbé ismert, ugyanakkor a nemrégiben tesztelt fütyilikőr hasonló a tárgy termék ízéhez, menta-lime. Egy kész koktél italalapanyaggal van dolgunk.
Az agyam fehérrumra ösztönöz, de koktél receptek az én ízlésemnek a túl száraz gint, száraz bort és konyakot ajánlják; Mindegy.

Szép doboz, kicsit csajos. Fehér alapon (doboz alapszín) fémes ezüst feliratok láthatóak. A háttérben pedig vonalmotívumok vadítják meg a dobozt. Egyébként tetszetős dobozon angol, szlovák és magyar leírást találhatunk, gyárilag. A termék íze valóban menta-lime, ezt eltalálták, finom. Ugyan alkoholmentes, de íze megtévesztő azoknak, akik már kóstoltak különféle alkoholos italokat, így elsőre úgy érezheti, ebben is van szesz. Kellemesen szénsavas, és nincs az az egészségtelen színe a folyadéknak - inkább mint egy dúrvább limonádé.
A termék eredeti weboldalának megtekintésekor egyből egy nagyvárosi (züllött) éjszaka jut az eszembe. Hoppá, van magyar nyelv is, ami azért nem mindegy. A végtelenűl egyszerű, mégis nagyon szép alap PHP weboldal nagyon elnyerte a tetszésemet. A virgin mohito mellett van gilroy cola - 'mily meglepő, ez a termék is a valódi kóla ízét adja vissza, csakúgy vetéjtársaival egyetemben. Úgy látom a weblap még nem végleges, de alapvetően designos.
A maga 200 fortintocskáját egyszer mindeféleképpen megérte. Ha néhány kredittel olcsóbb lenne, még több pontot is kaphata. Szomorú, hogy eddig csak egy kis privátban találkoztam vele. Szép külső, jó íz, nem túl drága.

7/10

itthon forgalmazza Gilroy Hungary kft. (Érd)

koffein - 32 mg / 100 ml
taurin - 400 mg / 100 ml
energia - 156,8 kJ / 100 ml

szerintünk : (3,5/5)
szerintetek: (5/5)

Címkék: 7/10 gilroy

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr982116450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2010.07.07. 19:44:54

Egy Lux boltban is lehet kapni, ott meg 220 most.

Diamond_Hammer 2010.08.26. 23:17:49

Láttam Solymáron egy konditeremben 170ért, Nagyon jò a cucc, ajánlom mindenkinek, jah meg pesten is láttam a CBAban is .

nekidreus 2011.04.17. 15:10:10

3M Határúton feljáró mellett (((123-as fele))) a kocsmában lehet kapni :D

allenergy 2012.07.06. 19:08:25

Asszem Auchan-ban láttam,de nem vagyok 100% biztos,hogy az volt..
süti beállítások módosítása