Red Devil

 2010.02.16. 20:16

270 kilojoule

Ez történik, ha ilyen színt akarunk elérni. Ritka nagy energiatartalmú a most tesztelt termék, nem is tudom találkoztam-e már ilyennel. 64 kalóriát tartalmaz 100 ml. Egyébként azért érdekes, mert a mocskosúl édes Monster Ripper is aránylag kevés energiával bírt (mindegy). Ha már Monster akkor külföld, és ha már külföld, hagy mutassam be a Red Devilt, egy Angliából érkezett szerzeményt. Most sokan fújolhatnak, mert a Red Devil ELVILEG itthon is kapható (itt a weboldala, ami 2004-ben készült, és nem nagyon frissítették azóta) és a keleti országrészben kevésbé elterjedt. Mondok még egy érdekességet: írjátok be a gugli képkeresőjébe, hogy Red Devil energy drink - aztán számoljátok meg, hogy mennyit találtatok. Na jó, megkegyelmezek, nem kell megszámolni. Alant láthattok egy képet, megpróbáltam összesűríteni az italokat egy képben, de ez még nem az összes. A gonosz nézés mindegyiken észrevehető.

Arról ne is beszéljek, hogy létezik itthon Red Devil sör is - a DVTK szurkolók nagy örömére, persze lehet, hogy inkább a borsodira esküsznek. Az itthoni piacról kivonult volna, vagy csak megszűnt nem tudom. 2004-ben Pilismaróton volt egy rendezvény, azóta csend és hullaszag az itthoni piacon. További érdekesség ez a red szó, amiből az energiaitalok mindent kifacsarnak: Red Rooster, Red Ginseng, Red Bull és hát Red Devil (stb). Az itthoni piacon, egy gagyi és rajzolt ördög volt a dobozon, ez máshol is megtalálható, jellemző figura. Van ahol jobb megjelenést biztosítottak a flakonnak. A fenti képen látható néhány variáció, kinek melyik tetszik (nekem a 2. és a 5.). Jelenlegi tesztalanyunk minimál design megjelenésével belefér a "jó" részlegbe. Felül egy ördögi szempár, alul pedig piros betűvel RED DEVIL, és energy drink feliratok láthatóak. Kell ennél több?

Kéne bizony! Nem elég a jó megjelenés legyen az íze is tetszetős. Eléggé buszesz íze van. Műanyag, de nagyon édes gyümölcsös, nem tudok rajta eligazodni. Az illata buszesz/gyümölcs. De mindenféleképpen jobb mint akármelyik buszesz, mert a műanyag, kellemetlen ízt elnyomja az édesség. Összességében belefér, szénsavassága jó. A fenti képen látható a színe, nem ám Burn piros, sajnos a fotó nem adja vissza. Ez inkább mély, bordó színű. Ez tetszik. Egyébként nem hinném, hogy találkoztam már ilyen nagy energiatartalmú itallal, 270 kJ?! Dúrva, de itthon is így forgalmazták. Egyébként tartalma normál energiaitallal megegyező koffein és taurin grammokat tartalamz.

Még valamikor 2004-ben Tóth Imit, 250 ccm gyorsasági motoros versenyzőt támogatta, de most már nem látható a szponzorok között. Kérdem én, mi történt a Red Devillel itthon? Annyit még tudok, hogy angliában 2003-ban reklám problémák miatt perelték a gyártót, mert rejtett szexuális jeleket sugároztak a hirdetések. Továbbá tudjuk, hogy külföldiában él és virul ez a termék, ezerrel adják és gyártják. Pontját azért kapja, mert megjelenése jó, íze elmegy, de nem kaphat többet, mert itthon nem tudok róla semmit.

5/10

gyártó Britvic Soft Drinks Ltd. (Anglia)

koffein / taurin / energia - 32 mg / 400 mg / 270 kJ (100-ml)

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: red devil

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr641760939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása