Step PowerMax

 2010.02.09. 18:17

zacskós sárkány

A Coop áruház polcairól biztos sok embernek ismerőses cseng ennek az igen érdekes "zacsis energiaitalnak" a neve. Nem kell nagy kémikusnak lenni, hogy elkészítsük az italt, gondolom mindenki látott már hasonlót, csak beleöntjük egy pohárba rá egy kis vizet, megvárjuk míg elpezseg az az írtózatosan sok hab (kicsit emlékeztet a sörre) és már ihatjuk is. Noss ez nem is lenne gond, de pár dologba bele kell hogy kössek.

Az első: a zacskó azt javasolja nekünk hogy 330ml vízben oldjuk fel a tasak tartalmát. Noss, szerintem ez sok egy kicsit, ugyanis nagyon gyenge ízt fog eredményezni, így inkább csak a jólbevállt 250 ml-t javasolnám.
A második: kevés a szénsav, amit úgy oldottak meg hogy kevés por pezseg az allján és ettől lesz szénsavas beöntése. Javaslom hogy ásványvízben oldjuk fel, de még akkor is nagyon kevés ideig(~1 perc) élvezhetjük a buborékok pezsgését.
A harmadik: Nagyon habzik! A leírás szerint "speciálisan kifejlesztett..." de ez tényleg nem vicc, majden kifolyt a hab a poharamból, annyira erőteljesen kezdett el habzani amikor reakcióba lépett a hideg ásványvízzel. Mindenkit figyelmeztetek: csak óvatosan.

Külsőre egyébként elég jól mutat a narancssárga-fekete design, csak egy hátránya van, hogy a hátuljára feketével van írva, és alig lehet elolvasni, egyrészt mert annyira kicsivel van írva, másrészt pedig mert nagyon beleolvad a háttérbe.

Az ízétől nagyban eltér a tescos társa. Ennek inkább hasonlít az íze a tutti fruttihoz  mint a PEZ cukorkához. Kellemesen kesernyés íze van, bár ez szerintem attól is függ mennyi vízet használunk az elkészítéséhez. Nekem 2,5 dl vízzel is kicsit enyhe íze volt. Az illata nem túl erős, lehet következtetni belőle a "pancsolmány" ízére. Utóíze nem sokáig marad a szánkban egyébként elég kesernyés, talán a pezsgést okozó fehér por miatt is lehet ez.

A termék weboldalán egyébként semmi hasznosat nem tudunk meg, arra jó hogy elmondhatja magáról hogy "nekem legalább van weboldalam".

Összességébe nem rossz, nem rossz, de ittam jobbat is. Sokmindenbe bele lehet kötni az itallal kapcsolatban, és ezek eléggé lerontják az összesített pontszámot.
A pontot jóindulattal kapja.

forgalmazó Kendy Ltd.

koffein / taurin - 80 mg / 1000 mg /

szerintünk : (2/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: instant powermax

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr541743400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2010.02.09. 18:27:04

Első tesztem, kicsit hosszúra sikeredett de remélem nem lett annyira sz@r. :D

vwpolo · http://edrink.blog.hu 2010.02.09. 18:51:40

Üdv a fedélzeten kollega! Jó lett a teszt, gratula:-)

kolvanovsky 2010.02.09. 20:53:27

szép és jó teszt grat!!

_-Gman-_ · http://edrink.blog.hu 2010.02.11. 06:18:46

második tesztem szerdára várható :)
süti beállítások módosítása