Érdekesség #7

 2009.12.30. 12:12

Nem mondom még, hogy BUÉK, meg egyébként se foglalkozok ilyenekkel az oldalon (mit karácsony, energia mindig kell!). Még szeretnék az két energiaitallal jelentkezni, ma a Power Up holnap pedig a 9MM lel tesztjére az oldalon. De..

GMAN, kedves edrink olvasónk hívta fel a figyelmem az alábbi ultra nagy failra (tehát hibára).  A minap feltett dobozos Maxx Energy (anno palackos kiszerelésben lett tesztelve) leírásában egy igen csúnya hibát lehet felfedezni. Szegény édesanyák, kisgyermekükkel mit művelhetnek ugyan. Az alábbi kép bizonyítja, hogy szopatós anyáknak nem ajánlják az italt. És természetesen a sok jóindulatú ember azonnal mindenre gondol, csak az alapértelmezet mondat törlődik ki örökre emlékezetükből. Mindegy, vicces.


---

(!!!) Egy Pillanattal ezelőtt azt hittem, hogy kész az érdekesség bejegyzés, amikor is találtam egy oldalt - tulajdonképpen egy cikket - ami ugyancsak fail gyanús. A cikk is úgy kezdődik, Románia, az energiaitalok hazája. Na puff... Muszáj idéznem: "Több mint harmincféle energiaitalt lehet megvenni a romániai boltokban, Európa egyik országában sem ilyen gazdag a választék. Világszerte mintegy 430 féle energiaitalt gyártanak." - Kíváncsi vagyok erre kinek/mi a véleménye. Ez ideáig több mint 90 tesztet írtam, amiből több mint 80 energiaital Magyarországon van forgalomban. Most a kedves cikk író a több mint 30 féle forgalomban lévő termékkel, mennyire gondolt? Továbbá hozzáteszi, hogy a világon több mint 430 energiaital van forgalomban. Nyílván felment Kehes oldalára és onnan gondolta, hogy 441 db (ami csak az ő tulajdonában van), akkor mi van a többivel? Az energiaitalok száma több ezerre tehető, nincs ember, aki tudná mennyi létezik.

Nos aki akar röhögni, az olvassa el a cikket, gondolja át, és röhögjön megint! Csekdisz (klikk ide a cikk elolvasásához - 25ora.ro)

Címkék: érdekesség maxx

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr511632361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2009.12.31. 02:39:35

Asszem az Arab emirátusokban gyártják a legtöbb féle energiaitalt, ott egy boltban többféle energiaitalt lehet kapni, mint egész romániában.

De az őshaza megint csak EPIC FAIL.

400 féle energiaital egy elhagyatott Philadelphia-i benzinkútnál volt, nemhogy egész Amerikában...
süti beállítások módosítása