Bio power

 2009.12.12. 15:59

bio hadi fegyver

Először Újpest/Videoton meccsen találkoztam az itallal, utólag azt mondom nem is olyan drágán árusították. Ha jó emlékszem 350 Ft- volt, de mire odajutottam volna, hogy vegyek egy darabot, elfogyott. Most viszont azt veszem észre, hogy mindenhol megjelent, vagy legalábbis nagyon sok boltban elkezdték árusítani, a terméket. Kb. úgy nyomják mindenhol, mint kezdetben a Jaguár-t (ami mostanra hála az égnek alábbhagyott), vagy a PlayBoy-t (ami árával felváltotta a Burn-t, és a Burn, most megfelelő áron történő árusítása, szerintem király).

A Bio Power, ahogy a nevében is benne van, bio- az az nem tartalmaz mesterséges dolgokat (káros anyagokat). Nem ám csak annyit jelent, hogy zöldség, gyümölcs, mert nem mindegy, hogy azok milyenek. Mivel méhészettel is foglalkozom, tudom, hogy a bio név alatt futó termékek nem olyan egyszerűek. Semmilyen vegyszer nem kerülhet a termékbe, se növekedés közben, sem utólag pótlással. Nagy a valószínűsége annak, hogy ha valaki termel a falu szélén egy kis zöldséget, belekerül egy minimális permet. Ő hiába nem használt semmilyen vegyszert, a szomszéd földjéről könnyen átfújja a szél.
A dobozon található is egy kis írás: Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Ezt olvasni jó, de hogy valóban így van e? HU-ÖKO-01 biokontroll kód alatt próbálják bizonyítani. Legyen úgy.

A doboz egészen jól néz ki, de könnyedén el is tűnhet a többi energiaital mellett. Olyan nyugodt italnak nevezném. A zöld háttér szép, és azon átfutó levél mintázat jó megjelenést biztosít. Ami kevésbé jó az elején látható logó kiírás, kicsit szétcsúszottnak tűnik, de emellett egyértelmű, hogy a BIO szócskát akarják kiemelni.

Az íze érdekes, édes, utóíze enyhén műanyag, összességébe nem rossz. Répacukor és citrom sűrítményt tartalmaz, utóbbi hatása mégsem érzendő annyira, nem savanykás. Egyébként nem rossz, egészen iható. Szagilag enyhén, ízileg kicsit jobban hasonlít a Watt Naturához, ami a buszesz termék egyik legjobbja. Az előbb két említett összetevő gyümölcsileg 3%-os tartalmat jelent, a dobozon található leírás alapján. Tartalma egészen jól mutat. Amellett, hogy még a szénsav is bio macskából, a bio cukor és a bio koffein mellett tartalmaz bio guaranát. Tartósítószert és taurint nem tettek bele.

Azon kívül, hogy minden bio, és természetes, az ára eléggé természet ellenes, 300 Ft körül mozog, én 340-ért vettem, de az interneten megtaláltam 277 forintért. Meglehet, hogy máshol még olcsóbb. Az internetes weboldala a teszt írásakor fejlesztés alatt állt, majd egyszer biztos elkészül. A forgalmazó, gyártó a Gramex 2000, az a kft. amely a V-power ed-t is forgalmazza.

Összesítve, az ital nem rossz. Az íze elmegy, megjelenésben egészen megfelelő, de árban sok. Annak nyílván megéri fogyasztani, aki bízik a biomaszlagokban, azon személyeknek ajánlom is.

5/10

forgalmazó Gramex 2000 Kft. (Veresegyház, Hu.)

koffein / taurin - 32 mg / 0 - (100ml)
guarana / energia - 1 mg / 207 kJ

Címkék: 5/10 bio power

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr1001592633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dugulaselharitas · http://www.dugulasharitas.hu 2011.02.14. 01:07:58

Ennél rosszabb energiaitalt nem ittam még :D
süti beállítások módosítása