x-activ

 2009.10.26. 10:53

pezsgő élet része

Ismét kitérünk a normál energiaitalok világából, és megismerkedünk egy pezsgőtabletta formájában kapható energiabombával. Praktikussága a szem előtt, aránylag kis mérete miatt elfér kis helyen is. Megjelenése diszkrét, szinte bárhova ellehet vinni. Persze érdekes lenne a diszkóban vagy a templomban, de egyértelmű nem ilyen helyekre való (vodka/x-activ xĐ) 20 darab tablettát tartalmaz, amit egyértelműen, 250 ml vízben kell (én spec. szénsavas ásványvízben szoktam) feloldani - és máris egy normál energiaitalt találhatunk magunk előtt. Természetesen se ízre, se színre, se szagra és pláne nem a csomagolása nem hasonlít rá (főleg nem a pohárban).

Az x-active ízre grapefruit és az utánozhatatlan pezsgőtablettás mellék esszenciája van. Az fogyasztása első szakaszában, kortyolgatáskor édes, majd az utóíze enyhén keserű - gyógyszer ízhez hasonlítanám. A legvégén a tabletta ha nem oldódott fel normálisan, márpedig biztos, hogy nem fog, akkor még jobban érezhető a gyógyszer íz, amit utóízre enyhén kellemetlennek mondhatnánk.
Tartalmát tekintve 10 különböző a szervezetnek hasznos hatóanyagot tartalmaz, a közben bevitt folyadékról nem is beszélve. Érdemesnek tartom felsorolni: C-vitamin, Niacin, Pantoténsav, B6- B12- B2 vitamin, Magnézium és persze az elmaradhatatlan koffein és taurin. Bónuszként pedig L-karnitin. Koffein az átlagnál több, tablettánként 50 mg, amíg taurin csak 100 mg.

A termék magyar forgalmazójának weboldala teszteléskor nem volt elérhető, és más lapot nem találtam. Az x-active 500 (+/- 100) forint körüli áron kapható, nagyon sok helyen. Én speciel egy Metro áruházban jutottam hozzá, de van Coop-ban is. Pontozást kap a termék, hatóanyag, praktikusság felhúzza, íze felejthető, ára itt nem tekinthető ellenfélnek.

7/10

forgalmazó Innopharm Gógyszergyártó kft.

koffein / taurin - 50 mg / 100 mg (4,2 gm 1db tablettánként)
l-karnitin / energia - 40 mg / 35,4 kJ (4,2 gm 1db tablettánként)

szerintünk : (3,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: instant 7/10 x acitve

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr371473400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása