continue

 2009.09.11. 14:24

Kicsit hosszúra sikeredett a nyári szabii, de folytatódik a tesztelgetések sora - hamarosan a már jóideje megígért Tantrával, egy újabb féle PlayBoy nevű itallal és a véres Draculával (többek között) és kérésre feltűnik körünkben a bomba kóla is.

Az elmúlt két hónapban az energiaital piac érdekes áringadozáson ment át. Néhány érdekesség, hogy a Burn 1-2 helyen mocskosúl olcsó lett: a minap az auchanban 169-ért (!) jutottam hozzá. Ami nagyon szép teljesítmény, fele annyiért a szokásostól eltérően. Eközben a tiger ára egyes boltokban az egekik szökelt: ugyancsak az auchanban 210 forint körüli (db), és még a coopban is megszünt a 440-es 4-es kiszerelés - illetve van még 550 körül. A bomba is jó akciókat hoz ki, 160 forintos árral is találkoztam.

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr51375162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kolvanovsky 2009.09.11. 21:29:29

én tegnap ittam playboy-t :D tök komoly volt minden kortynak változot az ize :PPPPP
süti beállítások módosítása