O2

 2009.07.24. 11:28

"vízbűl nyeri ki a zoxigént"

Elég nehezen feltalálható energiaital, de miután megláttad egy helyen nagyon sokszor fogsz vele találkozni. Ez ilyen Murhpy törvénye. Az o2 egy alapjába véve cukorlight (3kcal) ital, mégis nagyon édes, az Xtrem testvérkéje és ízre is szinte egyforma.

Kellemes édes, erőteljes karamell ízt ad, majdnem olyan finom mint az Xtrem. Lehet, hogy csak pszihológia de cukorlightsága miatt nem tartom olyan jónak. A hosszú távú íze nem keserű vagy savanyú, hanem édes karamell.

A doboz kinézetre tetszetős, elől három narancssárga golyó szerű mintázatot láthatunk, alatta O2 felirat és taurin, koffein, vitaminok valamint glucuronolactone-t (#&@%) tartalmaz. Leírni is jó volt. A dobozon fordítva sok szöveg egyhelyen "katyvasz effektust" idéznek elő. Amíg megtalálom a magyar leírást, és azt a dobozt forgatván eltudom olvasni, sikeresen egy ugyanazon sort 3× elolasva...

Van weboldala az o2-nek több is mint kellene. Az EnerDrinks.com-on megtalálhatuk őt, tesrvéreit, és rokonait is, mert a gyártó sokféle italt készít.
Az o2energydrink.com-ot böngészőnkbe beírva nem sokra megyünk, kb. csak elérhetőséget nyújt nekünk. Bejjebb kell guglizni ahhoz, hogy ezt megtaláld, ahol választhatunk angol és holland nyelvből majd tovább klikkelve kapunk egy kis infót, és ennyi.
Itthon a medidoktor.hu oldalon találkozhatunk vele, mint forgalmazóval, csak nem csináltak neki külön domaint, inkább ott reklámozzák, az xtremmel együtt.

Nem fog annyi pontot kapni, amennyit az xtrem tesó, mert 180 forintért jutottam hozzá és még csak cukor sincsen benne. Egyel kevesebbet kap. De az íze így is fincsi!

6/10

forgalmazó EnerDrinks Noroeste S.L. (itth@n Perfect-Med Kft.)

koffein / taurin / energia - 30mg / 400mg / 14 kJ (100ml-ben)

szerintünk : (3/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: o2 6/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr711264508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása