XL Cranberry

 2009.07.22. 12:20

ezt eltalálták

Nagyon régen vágytam már egy olyan gyümölcs ízre, ami finom olcsó és legfőkébb finom és olcsó. Az XL készítői meghallgatták imám, végre eltalálták ezt az ízt, és potom pénzért adják. Már-már majdnem azt tudom mondani, hogy a Tiger vetéjtársával találkozhatunk.

Fél évvel ezelőtt írtam a normál, nem light, tutti-fruttis eredeti XL energiaitalról, ami annyira nem ízlett. Még az oldal történetének elején rövidebben írtam a termékekről - nem volt így kiforrva xĐ! Nem tudom mióta kapni áfonyás XL-t, nekem akkor nem rémlett, de most biztos, hogy létezik és nagyon finom. Édes, gyümölcsös-áfonyás, enyhén savanykás, ami utóízben is megmarad. Hidegen nagyon finom. Könnyen összetéveszteni a málnával. Az illata is finom édes. Egyszerűen jó, és a bónusz, hogy nem drága, ~130 Ft körüli áron beszerezhető.

Kiszerelésében találkozhatunk 0,5 dobozossal és palackossal illetve 1 literes palackossal - legalábbis tutti-frutti verzióval biztos. Félliteres dobozost még nem láttam, nem azt jelenti, hogy itthon nem árúlják (viszont ha az Adrenalin 0,5 dobozost nézzük, bizony jól elterjesztették). Nagyon sok országban terjesztik az italt ezért aránylag ismert. A kinézetében igazán extrát nem találhatunk, alapbol piros, fekete pixelpöttyökkel, felül XL logo. Két oldalt pedig magyar és külföldi leírása, ami igen bőre és terjedelme miatt zavaróra sikeredett, de miután megittunk az italt, a dobozt oldalra fordítva olvasgathatja akit érdekel.

8/10

gyártó XL Energy Marketing Sp
forgalmazó Foltin Globe kft.

koffein / taurin / energia - 32mg / 400mg / 199 kJ (100ml-ben)
 

szerintünk : (4/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: xl 8/10 cranberry

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr151259292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WFR 2009.08.30. 12:38:47

vetélytársával, árulják

Hol kapható?

Bomba kóla (classic strong cola)
mikor lesz? Esetleg Enviga?

Köszi előre is:)

brëndon · http://edrink.blog.hu 2009.09.11. 14:11:07

@WFR: Bomba kóla? Legyen? Akkor lesz!

A Cranberry speciel egy XVI. kerületi kis boltban vettem.

DinkoDako · http://trul.blog.hu/ 2010.07.09. 23:37:52

Van limonádés változata is csak úgy mondom :D
süti beállítások módosítása