Fuel

 2009.07.18. 12:55

fúú-hell

Buszesz! Mimás.. Hanyan is vannak már a családban? Több mint öt (plusz a watt termék család különböző tipusai) féle italt volt alkalmam megkostolni a Buszesz Zrt-től. Mivel különbözik az aro speciál üzemanyag a többi terméktől? Nem nagyon érezni rajta a társaság egyedi ízét és jellegzetes illatát. Na ne gondoljunk arra, hogy ez akkor most jó, mert az ebben a formában nem igaz.  Jobb, mint a többi iható szinten van. Mint már az előbb említettem, ez a termék kifejezetten az Aro-s boltok polcain található ital.

A fuel íze rögtön savanyú, nem édes. Már az első korty savanykás és ez az esszencia hosszan megmarad az ember szájában. Jah, persze vegyesgyümölcs szerű, de az energiaitalok többsége nem tudja eltalálni azt a tökéletes ízt. Namármost' ennél az italnál a savanyút gondolták gyümölcsösnek, akkor valami párlat lehet. Érdekesség, hogy tartalmaz inozitolt, plusz pont is lehetne.

Külsöségekről is megejtek egy-két gondolatot, ahol találok pozitív jelzéseket is. Az, hogy a doboz tetején a nagy ezüstös részen ott figyel vissza ránk az aro logo, elég "gusztustalan". Azt lehagyván még nézne is ki valahogy. Fuel-t értem, üzemanyag, de hogy felette az a tizenhárom ágú félcsillag az mi lenne? Talán épp robbanna fel a benya? Emellett két emberi (női) forma van pöttyökből meg designolva, aminek semmi értelme nincs. Utalás arra, hogy minek vannak ott, mit csinálnak?!
A dobozon fordítva kicsit, megkapjuk az első olyan értelmes dolgot, amit még nem láttam energiaitalos dobozon. Átlagos tápérték szépen kivan számolva 100 ml tartalomban egy dobozban, és Egy adagban, amit nem vágom, hogy mi, de jó, hogy ott van.


A többi leírás is egész olvasható a dobozon, értelmes és információdús. Ehhez már gratula. Én előírnám, hogy kötelező legyen így ráírni a információkat. xĐ

Weboldala igazán nincs a terméknek, esetleg a Metro árúház vagy a Buszesz oldalát tudnám ajánlani... Igazán egyiknek sincs értelme, mert nem szerepel rajta - meg szükség sincs rá. Az ital ára "olcsó" ~120 forint körüli, nem sok. Aránylag iható buszesz termék, csúnya dobozban jó leírással... 4-5 körül vacilálok, de maradok a négyesnél. Sajnos a gyártót ismervén...

4/10

gyártó Buszesz zrt.
forgalmazó Metro-kereskedelmi kft.

koffein / taurin - 32 / 400 mg (100ml)
inozitol / energia - 19,5 mg / 204 kJ (100ml)
 

szerintünk : (2/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: fuel 4/10 buszesz

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr71253007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása