EVO

 2009.07.13. 18:28

evolution light...

Ez az ital tele van kétségekkel és megnemértéssel. Miért adjon ki az ember 300 (+) forintot, azért, hogy egy csökkentett energiatartalmú energiaitalt fogyasszon ami ráadásúl nem is valami egetverően finom. Az italt a MOL üzemanyag töltő állomásokon lehet beszerezni, a már fent említett rettenetes redbulléhoz hasonló áron. Az ár nagyon megtévesztheti az embert, azt gondolja, hogy biztos hatásos - ugye jó drága, márkás is, ez kell az embernek. Ezért is érdemes elolvasni a dobozon látható írást, amin kiderül, hogy a koffein éppenhogycsak' kevesebb (29 mg, 1-3 grammal szegényebb), amíg a taurin több mint a felével (190 mg, 210 grammal kevesebb) az átlagosnál. Még feldobják egy cseppecske inozitóllal elhitetve, hogy így jobb, de nem.

A doboz egyébként nagyon jól néz ki. MOL, Magyarország világcége hivatalos energiaitala, ehhez már csak értenek, egy esztétikus dobozzal kerüljenek piacra. Nem nagyon részletezem a külsőt, mert látható olvasható.

A belsővel már akadnak gondok, mondhatni "buszesz" íze van neki. Pedig nem is buszeszes, egyenest Németországból (Dieck & CO.) importálják. Az ital eredetileg gyümölcs ízűnek kéne lenni, valójában édes-savanyú műanyag, íze hamar elmúlik, fogyaszható. Az illatal nem tudtam megbarátkozni, nagyon ontja magából a fitt "szagot".

Weboldaláról nem sokat, ismeri mindenki a MOL-t, nem? Összességében annyit, hogy nem érdemes venni. Ha már van pénzed a kútnál ilyenre, inkább egy szép sötétkék redbullt szerezz be. Drága, gyenge konta jó design -1 pont.

3/10

gyártó Dieck & CO. (német)
forgalmazó Lekkerland kft. (magyar)

koffein / taurin - 29 / 190 mg (100ml)
inozitol / energia - 19 / 210 kJ (100ml)

szerintünk : (1/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: evo 3/10

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr861244229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása