Fitt Energy

 2009.06.01. 11:37

Drága barátunk a Buszesz zrt. termékét tudjuk ismét tesztelni, bizony az eléggé ismert Fitt Energy italt, amivel leggyakrabban a Interspar és Spar áruházakban találkozhatunk. Ők gyártják a Watt és Queen italokat is - de minek. A dobozban semmi extra nincs,  zöld - fehér átmenet, egy kis pirossal, alul meg egy piros emberke glóriával a feje körül - persze nem ezt akarták kihozni belőle, de annyira jelentéktelen, hogy muszáj volt valamivel megjegyeznem. Fordítva rajta egy picit értelmes szöveg, de kicsit csúnyán van elhelyezve - igaz ennek a doboznak már mindegy.

Az italnak már az illata sem stimmel, amikor felbontom. Megcsap az a műanyag tutti-frutti szerű édes illat - mint valami festék - nem tudom pontosan behatárólni. Az íze meg egy az egyben olyan  mint az illata. Műanyag, keserű, semmiképp sem tutti-frutti, és egy szem fittség sincs benne. Enyhén gyomorkavaró számomra. Olcsósága a minőségében teljesül be. Ízébe nagy hasonlóságot tanálhatunk testvérei, a watt és queen között. De talán ez a legrosszabb az összes közül.

Az már kezd egyértelműen kialakúlni bennem, hogy a gyártó nem gyárt jó ízű italokat. Persze, meglehet, hogy valakinek bejön a keserű íz, de nagyobb valószínűséggel mindenki az édeset szereti inkább. A Buszesz zrt. fő terméke az ecet. Ebből tudok még esetleg kiindulni, hogy biztos egy kicsi átfolyik az energiaital sorba is és azért lesz ilyen kellemetlen ízű a ital. Weboldala csak a gyártónak van, és a Watt-nak a Fitt-et megse merik említeni. A pontot jóindulattal kapja.

3/10

forgalmazó Buszesz Zrt.

koffein / taurin / energia - 30 mg / 400 mg / 209 kJ (100 mlben)

szerintünk : (1/5)
szerintetek: (2/5)

Címkék: fitt queen 3/10 watt buszesz

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr821156558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása