V-power

 2009.05.26. 12:05

nem vpower racing

Először azt hittem, hogy a shell reklám, de nem sokáig, csak pár másodpercig. Sajnos kényszeresen utána kell mondanom, hogy V-power, r. r.. racing, mert a reklám beleerőlteti az emberek fejébe az üzemanyag nevét. Aztán sokáig arra gondoltam, hogy ez is valami tescós bűvölet, mint a Value drink vagy a Kick, mert csúnya és kék piros - gondolván, hogy ez a márka legjobbja. Aztán ebből is fel kellet ocsúdnom, mert a minap megtaláltam egy másik boltban is, aminek köze sincs a hipermarkethez. És most jön az egyik érdekesség, 150 forint. Amíg máshol ~200 (felüli) körüli. Meg is ragadtam az alkalmat, lássuk a belsőt.

Hát, nincs jó íze. Utóíze egyszerre savanyú, mű és nem nagyon édes. Mint ha már érezném az ízét az L-carnitine-nek - mert ez az ital erőssége, elősegíti a zsírégetést, persze csak megfelelő munkával. Ezen kívül tartalma az átlagos energiaitalokhoz képest annyiban más, hogy hétféle vitamint tartalmaz.

Külsőség, persze, hogy számít. Látom a Vpower feliratot, ami még hagyján. Kék alapon impact szerű betűtípus, egy kis egyéni V karakter designnal, de a felette lévő ábrázolás (emberfej / taurin + futó emberi test / l-carnitine) nem kellett volna. Elég csúnya, ugyanakkor egyértelműen kifejezésre juttatja a vevőnek a tartalmat. A dobozon fordítva értelmes, olvasható leírás, elvileg tutti-frutti ízt jellemez. A weboldalán egy rövid leírást kapunk az italról és egy képet is. Nem túl designos, inkább csak átlátható oldal. Olyan, mint a termékük: elmegy. Kap egy plusz pontot az l-karnitin miatt.

5/10

forgalmazó Gramex 2000 Kft (Veresegyháza)

koffein / taurin = 32 mg / 400 mg 100 Ml-ben
l-carntine / energia = 20 mg / 152 kJ 100 Ml-ben

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 5/10 v power

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr731144526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása