Érdekesség #3

 2009.05.21. 18:31

Ez sem különösöbben érdekes információ, és nem is mindenkinek új. Egyébként tettem egy kis körutat különböző helyeken és megnéztem a még nem tesztelt italokat, be is spájzoltam 6 félét, lesz pár új teszt ismét.

Kapható az Adrenalin energiaital (weblap, hamarosan teszt), 0,5-ös méretben, mint egy átlagos dobozos sör. Egy az egyben akkora és a külsőre teccetős doboz aránylag jó árban is van, ~190 forint körül mozog, de speciel az ósanban ~130. Nem így a Blue Bear, ami már kapható literes kiszerelésben is, viszont ez ~300 forint körüli áron mozog. Már nem nagyon lehet figyelemmel követni a kiszerelés változásokat. Próbálják az embert elámítani, hogy most négy Tiger egybe csomagolva, akciósan 599-ért meglehet venni (ami darabonként 150) külön-külön meg ~130.

Címkék: érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr821136007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása