Go fast!

 2009.05.17. 14:09

új generáció

Régóta szemezgetem a Cora polcán ezzel az itallal. Nem olyan feltűnő, pláne a Red Rooster mellett, és az ára miatt el is tünedezik onnan, 330 forint. Láthatóan nem sokan fogyasztják, elméletileg sportolóknak szánt italt - ezen nem is csodálkozom. Majdnem annyiba kerül mint a Red Bull, és az íze, meg a promóció nagyon gyenge. A doboz egész esztétikus, olvasható betűk, az lógó alatt egyszerűen összeszedett tartalommal rendelkezik. Fordítva rajta egy kicsit értelmes leírást olvashatunk.

Ausztrál mézet tartalmaz, a magas cukortartalmú szirup helyett, amiért már adnék nekik egy mínusz pontot. Nagyzolnak itt a külföldi mézükkel, ez nem jön be. Tartalmaz ginzenget szellemi és fizikai erőnlétfokozó, afrodiziákum, ribózt. Érdekes nevű Ginkgo Bilobát ami egyébként az egyik leghosszabb életű fa a földön, 1000 évig is elélhet. Van benne Guarana, riboflavin és Máriatövis, ami megszünteti vagy csökkenti azoknak az anyagoknak a hatását, amelyek a májszöveteknek elhalását vagy a máj zsugorodását idézik elő. Többek között ezeket tartalmazza, amelyek az átlagos italokban nincs. A taurin és koffein ugyanúgy megtalálható benne.

Az íze, érdekes, valóban nem cukros, én is azt mondanám, hogy mézes, de nagyon gyengén - az illata jóval mézesebb. Olyan íze van, mint a karamellának, utóhatása nagyon gyenge, nem rossz éppen, csak jelentéktelen. Enyhén szénsavas, könnyen nyelhető. Tartalma jó, íze gyenge és az ára túl sok. Az italt egyébként Budapesten gyártják, de eredeti jogok amerikaiak, tehát amerikai ital. A weboldala nagyon jól néz ki, kapunk részletes leírást is az italról. Sajnos az elméletileg nagy sport ital, rendezvényekben itthon igen csak gyengécske, nem sok programon vannak jelen. Egyébként amerikai fogyasztóknak köszönhetően kint arany érmes ital. Igyák csak ők.

5/10

forgalmazó Go Fast Hungary kft

koffein / taurin / energia = 32 mg / 400 mg / 206 Kj 100 Mlben

szerintünk : (2,5/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: 5/10 go fast!

A bejegyzés trackback címe:

https://edrink.blog.hu/api/trackback/id/tr711126625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkisarkany · http://kozrohej.blog.hu 2009.07.22. 13:48:20

Ennek is tudom az ízét: cseresznyés szőlőcukor.

Szóval cseresznye.

Amúgy azért nem fogy, mert 300-400Ft az ára, és az embereknek X+1 jellegű az egész.
"Á, vegyük meg ezt, mert mindegyiknek ugyanolyan az íze"
Ha úgy reklámoznák, hogy ennek MÁS az íze, akkor lehet, hogy többen vennék.
süti beállítások módosítása